Konferenspersonal Coor Konferens Deltid

Konferenspersonal Coor Konferens Deltid

Ditt nya arbete
Som konferenspersonal på Coor Konferens kommer du att ta hand om våra konferensgäster tillsammans med ett team som brinner för att ge varm, personlig service och se till att våra konferensgäster har så effektiva möten som möjligt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda lokaler inför möten och konferenser, se till att driften under konferensen flyter, förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster. Du kommer till viss del att arbeta med bokning, reception och merförsäljning av konferenser och möten.

Din bakgrund
Vi söker dig som vill arbeta med människor, älskar service och har ett personligt varmt värdskap. Då vi arbetar med alla typer av möten kan arbetet innebära allt från tidiga frukostevent till sena kvällar med mingel och middagar så vi söker dig som trivs med varierade tider och arbetsuppgifter.Vi har höga krav på dina personliga egenskaper och vi ser att du tar ett eget ansvar, har drivkraft och ser möjligheter.

Du har tidigare erfarenhet av serviceyrket.
Du har gymnasieutbildning, god datavana och uttrycker dig väl både på svenska/engelska i tal och skrift.

Sista ansökningsdag är 24 okt 2019 och har du frågor är du välkommen att ringa rekryterande chef Anneli Ångman 010 - 559 65 23

Coor Konferens är en av Sveriges största dagkonferensarrangörer och vi har idag 14 anläggningar i Uppsala, Stockholm och Göteborg.Vårt fokus är att våra konferensgäster ska kunna ha ett så effektivt möte som möjligt. Vi är anläggningen för de möten som företag har oftast: intern konferens, seminarium, presskonferens, bolagsstämma, kundevent, utbildning, ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar mm.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.