Koncept- och Verksamhetsutvecklare för restaurang

Koncept- och Verksamhetsutvecklare för restaurang

Vill du vara med på Coors tillväxtresa och bidra till att utveckla och kundanpassa vårt tjänsteerbjudande inom Food & Beverage i Sverige? Som koncept- och verksamhetsutvecklare på Coor får du möjlighet att leda spännande projekt i en stimulerande miljö tillsammans med engagerade och drivna kollegor.

Om Coor

Coor är Nordens ledande företag inom Facility Management och erbjuder över hundra olika servicetjänster som utförs i och omkring våra kunders lokaler och fastigheter. Inom området mat och dryck driver Coor 45 restauranger, caféer och butiker i Sverige. Vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet - från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt koldioxidavtryck.

Om rollen

Tjänsten innebär att driva gästorienterad utveckling av våra tjänster och koncept inom mat & dryck för att stärka försäljning samt Coors förmåga att möta behov och förväntningar från befintliga och nya kunder.

Du kommer driva projekt för att utveckla våra existerande restaurang- och matkoncept genom att säkra att de anpassas i takt med att omvärlden förändras. Du kommer även utveckla nya koncept och tjänster för våra kunder i samband med upphandlingar och uppstarter, där du är med i processen från analys till införsäljning, integration och uppföljning.

En viktig del i arbetet blir att identifiera utvecklingspotential i våra caféer, restauranger och butiker med avseende på gästens helhetsupplevelse, från gästflöden och restaurangmiljö till sälj och display samt varumärkesstärkande kommunikation och service. Du presenterar och säljer in idéer på ett sätt som tilltalar både externt och internt. En viktig del blir att driva utveckling genom att organisera, motivera och inspirera internt.

Du driver projekt där du jobbar verksamhetsnära med regionschefer och driftsansvariga, men du kommer också ha stora kontaktytor mot andra avdelningar på Coor såsom affärsutvecklingsenheten, marknad och innovationsavdelningen men även mot våra kunder samt externa leverantörer och partners.

Vår kandidat

Du har en stark bakgrund inom restaurangbranschen eller annan relaterad upplevelsebransch såsom hotel-, turism- eller detaljhandeln. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av sälj och marknad, projektledning och/eller verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som har ett driv att utveckla matupplevelser där kostnadseffektivitet möter en stark konsumentupplevelse. Du är orädd och kan ifrågasätta gamla sanningar och synsätt, tar dig an uppgifter med stort engagemang och vågar prova nytt och tänka innovativt. Du har god vana av att ta fram Business Case och kombinerar en analytisk förmåga med en känsla för storytelling och trender och strömningar inom mat- och dryck.

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att bygga sociala nätverk och att du har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du tycker om att skapa stabila relationer med kollegor såväl som kunder och leverantörer. Vi tror att du redan idag har ett brett kontaktnätverk inom service- och restaurangbranschen.

Kontaktuppgifter

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 December 2019. För mer information kan du kontakta Linda Höglund på click apply som är chef för enheten. Intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tjänsten som koncept- och verksamhetsutvecklare ingår i Centre of Excellence och du rapporterar till enhetens chef som tillhör den svenska ledningsgruppen för Coor F&B. Centre of Excellence är Coor F&Bs centralorganisation som ansvarar för tjänste- och konceptutveckling, marknadskommunikation, digital utveckling samt praktiskt hållbarhetsarbete.