Kock till Coor i centrala Stockholm

Kock till Coor i centrala Stockholm

Är du en passionerad och erfaren kock som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig matupplevelse för såväl enklare luncher som finare banketter? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck - från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Vi ska nu utöka vårt team med en kock till vårt storkök som vill vara med och bidra till en fortsatt utveckling av vår verksamhet hos ett av våra prestigeuppdrag i centrala Stockholm. Här finns en variation i matlagningen och det blir allt från enklare luncher till finare banketter.

Som kock arbetar du mestadels i varmköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal samt ansvarig för caféet och catering. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten till lunchrestaurangen så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Förbereda och tillaga maten i köket till lunchrestaurangen
  • Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal samt café och catering
  • Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
  • Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar mellan kl. 07-16 och enstaka kvällar kan förekomma.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har en kockutbildning med inriktning mot varmkök och har arbetat som kock i minst tre år, varav minst ett år i ett storkök. Som kock har du ett brinnande intresse för matlagning och dess råvaror samt är trygg i dina kökskunskaper. Du talar och förstår svenska obehindrat och har god kunskap inom branschens hygienregler. Vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet.

Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det kreativa, är prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Johansson på niklas.johansson2@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).