IT-projektledare inom Coors centrala säkerhetsorganisation

IT-projektledare inom Coors centrala säkerhetsorganisation

Vill du vara en del av vårt team som driver projekt inom IT-tjänster mot våra kunder? Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i våra leveranser av säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag.

Om rollen
Som projektledare kommer du erbjudas möjlighet att leda våra engagerade systemutvecklare och IT-tekniker i spännande projekt.

Din roll som projektledare innebär att:
  • Du genom ett Agilt arbetssätt har ett övergripande ansvar för att driva leveransprojekt inom IT.
  • Du engagerar dig i projekten från tidigt stadie och tar sedan fullt ansvar från tidsplan, slutleverans till uppföljning.
  • Du fokuserar på att säkerställa att resurser är allokerade, tidsplaner hålls, uppföljning utförs, och kostnader hålls inom budget
  • Du ansvarar för att koordinera, informera och samarbeta med kunder, tekniker, utvecklare och externa leverantörer
  • Du administrerar och dokumenterar aktiviteter i våra leveranser samt definierar och estimerar aktiviteter i vårt system för projekt och ärendehantering.
Avdelningen består av 35 personer och du kommer att tillhöra gruppen utveckling och projekt som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum. Du kommer sitta i moderna lokaler i Kista i Stockholm.

Vi erbjuder
Coor är mån om att du utvecklas i din roll inom vår organisation och du kommer att ges möjlighet att utveckla din kompetens och roll över tid, bla via kurser och relevanta certifieringar. Utöver det kommer du att jobba i en spännande och kreativ roll inom säkerhet hos en av Nordens ledande aktörer inom Service Management.

Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du driva projekt både inom systemutveckling och fysisk säkerhet där du kommer har stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.

Vår kandidat
För att trivas i denna roll tror vi att du är en teknisk projektledare/projektledare med djupt teknisk intresse och du förstår grunderna i IT arkitektur, samt integration utifrån olika angreppssätt. Du är bekväm med att hålla presentationer och är kommunikativ, du drivs av nytänkande och av att ta egna initiativ. Vi tror att du är både en strateg och en doer, du är även ödmjuk och vill ta in information och lära av andra.

Vi tror att du har mer än två års dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning, gärna i agila sammanhang eller i en ledande teknisk roll. IT-teknisk kunskap och intresse är ett krav liksom goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande
  • Bakgrund som arkitekt eller utvecklare
  • Erfarenhet av IT-Säkerhet
  • Erfarenhet av Agila metoder
  • Relevant högskoleutbildning
Övrigt
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Henric Wollert på telefonnummer
010-559 52 18 eller via mail henric.wollert@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.