Coor Security Center har just nu behov av flera IT-tekniker som kan hjälpa oss med drift och förvaltning av våra kunders system och miljöer.

Som anställd hos Coor Security Center kommer du erbjudas utmaningar inom drift och säkerhet. Coor är mycket mån om att du utvecklas som tekniker inom vår organisation. Vi ger dig möjlighet att utveckla din kompetens vilket naturligt innebär att över tid erbjuda dig kurser och relevanta certifieringar. Utöver det kommer du att jobba i en spännande och kreativ teknikerroll inom säkerhet hos en av Nordens ledande aktörer inom Service Management.

Inom Security Center arbetar vi med några av Coors största och viktigaste kunder vilket gör att du är en viktig kugge inom leveransteamet.

Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du drifta, administrera och kontinuerligt förbättra komplexa säkerhetssystem inom fysisk säkerhet som används av storbolag i global skala. Du kommer att få jobba med många olika tekniker inom många olika system, där du kommer har stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.

Din kompetens
Beroende på din profil kommer du ha möjlighet att jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:
  • Drift och administration av virtualiseringsplattformar (Hyper-V och/eller VMWare)
  • Drift och Administration av serverplattformen (primärt Windows Server 2008/2012/2016) och klienter (primärt PC med Windows 7/8/10 operativsystem)
  • Delta i framtagande av kontinuitets- och underhållsplaner och jobba med tillgänglighets och kapacitetsplanering, prestandaoptimering, IT-säkerhetshöjande åtgärder mm
  • Uppsättning av backup och restore-lösningar samt verifiering av dessa
  • Nätverksinfrastruktur
  • MS SQL Server databasadministration
  • Drift- och administration av system för fysisk säkerhet (passer-, larm/inbrott-,CCTV-system samt överordnade säkerhetssystem )
Din Arbetsplats
Avdelningen består av 35 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-Operations som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum, då du både kommer jobba med förvaltning och projekt.

Du kommer sitta i moderna lokaler i Kista i Stockholm.

Mer om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och säkerhet! Du får gärna vara självgående och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du trivs i specialistrollen, där du är nyfiken och ständigt vill lära dig nya tekniker och system.

Du har tidigare erfarenhet av att jobba med drift, gärna i en Microsoft-miljö. Du får också gärna ha erfarenhet från att ha arbetat med någon eller några virtualiseringsplattformar som VMware eller Hyper-V, samt nätverk och databaser. Erfarenhet från att arbeta med, alternativt stort intresse inom, säkerhetstekniska system ses som särskilt meriterande.

Då du kommer vara stationerad i Sverige, men jobba ut mot globala organisationer är det krav på att du kan kommunicera obehindrat i både engelska och svenska.

Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Henric Wollert på telefonnummer
010-559 52 18 eller via mail henric.wollert@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 Mars.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.