HR-assistent med goda kunskaper inom lön

HR-assistent med goda kunskaper inom lön

Du välkomnas till en professionell avdelning med ytterligare 5 HR-assistenter och 10 andra kollegor inom HR-avdelningen i ett snabbväxande bolag där utveckling och förändring är viktiga ledord. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla en effektiv och serviceinriktad HR-administration. Du kommer ansvara för HR-administrationen för några av våra kontrakt, vilket bl a innebär att skriva anställningsavtal och registrera nyanställda; hantera olika typer av personalförändringar samt avgångar. Vidare är du support till våra chefer samt besvarar allmänna frågor från våra anställda. Du arbetar också med olika typer av HR-statistik och rapporter. Arbetet sker i nära samarbete med vår outsourcingpartner inom lön. Vid sidan av det löpande HR-arbetet kommer du att driva egna HR-administrativa ansvarsområden.

Vi söker dig som har minst 5 - 7 års erfarenhet av kvalificerat HR-/löneadministrativt arbete och erfarenhet av arbete med HR-mastersystem/lönesystem är ett krav. Vi ser gärna att du har arbetat som lönespecialist/-konsult och vill utveckla dig inom HR-området eller har erfarenhet av att arbeta med en outsourcingpartner. Du är väl förtrogen med grundläggande arbetsrätt och kollektivavtal på LO-området. Det är vidare mycket meriterande om du har erfarenhet av Aditros HR-/lönesystemsportfölj.

För att trivas vill vi att du är effektiv i ditt arbetssätt, samtidigt som du är noggrann. Du har också en god förmåga att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är en stark lagspelare. Vidare är du serviceinriktad, stresstålig och trivs i en miljö med snabb förändringstakt.

Provanställning tillämpas. Tillträde snarast. Placeringsort: Kista Entré, drygt 20 minuter med T-bana från Centralen. Vid frågor om tjänsten, kontakta Tobias Hultman, 010-55 951 35.

Välkommen med din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.