HR-assistent med goda kunskaper i lön

HR-assistent med goda kunskaper i lön

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta att utveckla en effektiv och serviceinriktad HR-administration tillsammans med 14 kollegor inom HR. Du kommer tillsammans med ett antal andra HR-assistenter arbeta i vår HR-master med registrering av anställningar och olika typer av personalförändringar. Vidare kommer du skriva anställningsavtal, ta fram olika typer HR-statistik, arbeta i olika HR-projekt samt vara ett administrativt stöd i våra HR-processer. Parallellt med detta kommer du att ha något/några egna ansvarsområden inom det HR-administrativa området. Arbetet innebär mycket kontakter med chefer och medarbetare inom företaget.

För att trivas vill vi att Du är snabb och effektiv i ditt arbetssätt, samtidigt som Du är noggrann. Du är helt enkelt en mycket duktig administratör. Du har också en god förmåga att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter, samtidigt som Du är en stark lagspelare. Vidare är Du serviceinriktad, stresstålig och trivs i en miljö med snabb förändringstakt i ett innovativt företag som växer snabbt.

Vi vill att Du har minst tre års erfarenhet i rollen som HR-administratör och/eller som löneadministratör/lönekonsult.

Tjänsten är tillsvidare. Tillträde snarast.

Placeringsort: Kista

Välkommen med din via Manpower.se: https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/?search=Coor&sortorder=rel

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.