Gruppchef till Coors arbetsplatsservice i Stockholm

Gruppchef till Coors arbetsplatsservice i Stockholm

Är du en lyhörd, nyfiken och engagerad ledare med en stark servicekänsla som brinner för att utveckla ditt team att till att överträffa kundernas förväntningar? Lockas du av möjligheten att tillsammans med ditt team få leverera arbetsplatsservice till högt profilerade kunder i Stockholm? Då är det här en spännande roll för dig!

Vi söker nu en engagerad och lyhörd ledare till vår leverans inom arbetsplatsservice i Stockholm, som kan utveckla vår leverans och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Om rollen
Som gruppchef inom arbetsplatsservice kommer du att arbeta nära dina medarbetare och övriga kollegor inom leveransen. Tillsammans med ditt team, som idag består av ca 13 personer, ansvarar du för att dagligen leverera olika servicetjänster till en handfull högt profilerade kunder baserade i Stockholm. Genom ett kundfokuserad, affärsmässigt och kvalitetsmässigt sätt blir din uppgift att utveckla, planera och leda verksamhetens arbete mot uppsatta mål. Rollen innebär således ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:
  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Leda, koordinera och utveckla den operativa serviceleveransen för att säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot kunden
  • Upprätta och utveckla en förtroendegivande och affärsmässig dialog med kunden samt löpande uppföljning inom ramen för leveransen
  • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa
  • Ekonomi- och bokslutsarbete
Du rapporterar till sitechefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm där du ofta kommer att utföra ditt arbete i kunders lokaler. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och goda ekonomikunskaper. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. För att lyckas i rollen ser vi också att du har tidigare ledarerfarenhet där du haft ett uttalat personalansvar samt att du har arbetat inom servicebranschen. Meriterande är om du har arbetat med komplexa serviceleveranser, gärna mot flera kunder och leverantörer.

Personlighetsmässigt är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk ledare med ett brinnande intresse för människor och service. Du är lyhörd, professionell och ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lyckad och lönsam leverans. Du har en god samarbetsförmåga, ett lösningsorienterat förhållningssätt och en stor fallenhet för att skapa och utveckla goda relationer såväl med kunder som kollegor samtidigt som du kan balansera kraven från olika intressenter. För att bli framgångsrik i rollen är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och bra på att prioritera och anpassa dig när förutsättningar förändras. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en fast lön, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Vår kultur kan beskrivas som öppen, tillåtande och utvecklingsorienterad där vi hjälper och stöttar varandra och delar med oss av våra kunskaper. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket medför att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Theres Nyman på theres.nyman@coor.com eller telefon 010-559 51 47. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).