Driftledare Lokalvård

Driftledare Lokalvård

Vi söker nu en driftledare till vår verksamhet i Stockholm. Där kommer du att tillsammans med din driftledarkollega och driftchef leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare på plats hos kunden.

Som driftledare kommer du att arbeta aktivt i leveransen, nära både medarbetare och kund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm.

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:
 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
 • Schemaläggning och planering av resurser
 • Samla in och behandla återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kunder och medarbetare
 • Vara lyhörd för och identifiera merförsäljning
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Arbeta operativt i leveransen
 • Kontakt med leverantörer gällande materialbeställning
 • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kund
 • Lära upp nya medarbetare och vikarier
 • Planera in golvvård, storstad och fönsterputs
Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av lokalvård och ser som en fördel att du har erfarenhet av att leda en grupp. Utbildning i INSTA-800 och SRY-utbildning är meriterande. Van vid att arbeta i olika program som excel, word m.m. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett sk. driftsledartillägg.

Körkort för bil är ett krav. Du ska behärska svenska i tal och skrift då arbetet förutsätter att du ska följa och förstå instruktioner och säkerhetsanvisningar. Arbetstiden för tjänsten är i huvudsak under vardagar.

Vi söker dig som är glad och positiv samt har en god arbetsmoral och serviceinriktat sätt, både mot dina kollegor och våra kunder.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer för tjänsten sker löpande, så ansök så snart som möjligt! Vår ambition är att denna tjänst blir tillsatt så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande Driftchef Danka Perovic tel. 070-217 49 65.

Välkommen med din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.