Driftchef till stor fastighetsleverans

Driftchef till stor fastighetsleverans

Coor har fått det stora förtroendet att fortsätta leverera service till Hemsö Fastighets AB i Stockholm. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Vi erbjuder
Coor är ett entreprenöriellt företag med hög innovationstakt. Vi har en prestigelös kultur, ett modernt arbetssätt och sunt affärsmannaskap. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar, stor frihet och mycket gemenskap. Vi arbetar aktivt med kompetens- samt karriärsutveckling och möjligheter finns både inom den svenska och nordiska verksamheten.

Leverans till Hemsö är en av Coors större renodlade fastighetsleveranser. Hemsös fastighetsbestånd i Storstockholm består av 1/3 kommersiella-, 1/3 vård- och 1/3 utbildningsfastigheter. Det förekommer även rättsväsende- och forskningsfastigheter i beståndet. Din arbetsplats kommer att vara i Kista.

Om rollen
Som Driftchef mot Hemsö får du ett helhetsansvar för den operativa leveransen för 80 fastigheter i Storstockholm. Du har ett tätt samarbete med din närmsta chef för att tillsammans effektivisera och strukturera leveransen. Du kommer till en leverans med nöjda medarbetare där utmaningen främst kommer att ligga i att säkerställa kvaliteten på operativa processer samt etablera ett närmare samarbete med kund. Dina arbetsuppgifterna består bland annat av:
 • Daglig ledning av medarbetare och serviceleverans
 • Säkerställa att gruppens arbete är välorganiserat, effektivt, och sker enligt fastställda rutiner
 • Driva ett ständigt förbättringsarbete för att öka kvalitet och resultat
 • Använda ett aktivt ledarskap för att utveckla dina 23 medarbetare som består av fyra driftledare och 19 tekniker
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
 • Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet
Din bakgrund
Som person har du förmåga att utveckla ett redan framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation samtidigt som du är strukturerad och duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare. Vi ser gärna att du har följande kunskaper och/eller erfarenheter:
 • Eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi
 • Flerårig erfarenhet av personalledning och erfarenhet av att driva förändring
 • Erfarenhet av ekonomiskt ansvar, både budget och rapportering
 • Du är affärsmässig och har vana av att arbeta med kundrelationer
 • God kunskap om drift- och underhållsarbete samt om myndighetskrav kopplat till fastighetsdrift
 • Administrativ vana och goda systemkunskaper
Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Höglund, 010-559 55 09. Urval och intervjuer genomförs löpande, från och med början av februari.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.