Driftchef till Coor

Driftchef till Coor

Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen:
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår fastighetsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Som driftchef hos oss driver du det dagliga arbetet på plats ute i kundens anläggningar. Till din hjälp har du vårt team bestående av fastighetsskötare, drifttekniker, elektriker och driftledare.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:
  • Daglig samordning och ledning av personal och serviceleverans
  • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat, effektivt sätt efter fastställda rutiner
  • Driva ständiga förbättringar enligt "lean"
  • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare
  • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
  • Resultatansvar samt driva det löpande ekonomiarbetet
Om uppdraget
Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del planerat underhåll av kundens fastigheter och dess utemiljö. Vi ansvarar även för att daglig driftoptimering och myndighetsbesiktningar utförs. Coors organisation består av sitechef, driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp med flera. Vi levererar även lokalvård och arbetsplatsservice till Stockholm Exergi, men från andra affärsenheter.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har bra initiativförmåga och är en driven person. Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och kan på ett tydligt sätt kommunicera med kunder och medarbetare. För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Du har flerårig erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och vi ser gärna att du har kunskap inom fastighetsområden såsom el, värme, ventilation och kyla. Erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter är meriterande. Vi vill att du har passion för tekniken och motiveras av att leda människor. Du har flerårig ledarskapserfarenhet och har tidigare haft ekonomiskt ansvar. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta sitechef Tomas Efrem, 010-559 60 52. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.