Driftcentermedarbetare inom fastighetsteknik – hyrrekrytering till Coor!

Driftcentermedarbetare inom fastighetsteknik – hyrrekrytering till Coor!

MTX Rekrytering & Bemanning söker nu en driftcentermedarbetare inom fastighetsteknik för en hyrrekrytering till Coor Service Management!

Om tjänsten
Som Driftcentermedarbetare i Coors driftcenter ansvarar du för den dagliga hanteringen, beredningen och uppföljningen av ärenden till Coors kunder i Stockholm. Du fyller en viktig roll i att säkerställa att rätt hantering av samtliga ärenden görs för att leveransen till Coors kunder levereras enligt avtal. Leverantörsbeställningar, fakturahantering, samt stöd och instruktioner till tekniker ingår också i rollen.

Tjänstens placering är i Kista på Coors huvudkontor, under Covid har naturligtvis anpassningar i arbetsplatsen och arbetssätt genomförts för att minimera smittspridning.

Coor erbjuder
Den här tjänsten ger dig inblick i hela FM-leveransen och en god grund för att utvecklas vidare inom facility management och fastighetsteknik. Du kommer få en teoretisk och praktisk introduktion i början av din anställning, så att du successivt växer in i rollen. sakta men säkert känner dig trygg i din roll!

Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vill du fortsätta utvecklas inom fastighetsdrift är Coor rätt arbetsgivare för dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa roller i vilka du använt avancerade datasystem och register dagligen. Eftersom Coor är ett FM-bolag är det starkt meriterande om du har utbildning inom eller erfarenhet av fastighetsteknik eller förvaltning. Du trivs i en central, administrativ roll och du är en nyfiken person som tycker om att skapa positiva kontakter.

Hos Coor värdesätts din servicekänsla högt! Du är flexibel och kundfokuserad samtidigt som organisationsförmåga och noggrannhet genomsyrar ditt arbetssätt.

Vi förutsätter att du har god datorvana, gärna av stödsystem inom fastighet (särskilt erfarenhet av Maximo är meriterande) och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande men inget krav.

Övrigt
  • Placering: Coors huvudkontor i Kista.
  • Tillsättning: Augusti/september
  • Omfattning: Heltid, inleds med 6 månaders uthyrning innan överrekrytering till kund
  • Lön: Individuell lönesättning
Ansökan
Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Coor Service Management har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Coors önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: coor service management, driftcenter, helpdesk, driftkoordinator, driftsamordnare, fastighetsteknik, fastighetsskötsel, fastighetstekniker, drifttekniker, drift, underhåll, fm, facility management, direktrekrytering, stockholm, kista, bandhagen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer - såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.