Coor söker Tjänstespecialist Fastighet ICA

Coor söker Tjänstespecialist Fastighet ICA

Vill du ansvara för att centralt driva Fastighetsleveransen i ICA-kontraktet?

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den dagliga driften av ICAs logistikfastigheter alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå.

Om rollen
Rollen som Tjänstespecialist Fastighet ICA innebär att du på ett kundfokuserat och kvalitetsmässigt sätt ansvarar för vår fastighetsleverans tvärs kontraktet. Du kommer att vara en viktig del i leveransen till ICA inom området fastighet och tillsammans med våra Sitechefer/Driftchefer ansvarar du för uppföljning och vidareutveckling av tjänsten.

Du är en viktig del av ledningsgruppen i kontraktet och har en tät dialog med kundens Fastighetsansvarige samt förvaltare. Det här en roll som formas med tiden, där du får vara med och påverka och det kan tillkomma arbetsuppgifter där du även får arbeta med andra frågor inom affärsenheten.

ICA-kontraktet består idag av snart 20 siter, varav ungefär hälften har en leverans inom fastighetsområdet.

Dina arbetsuppgifter:
 • Uppföljning av fastighetsarbetet på ICAs logistiksiter. Se över arbetssätt och processer samt fånga upp utmaningar
 • Ansvara för det Fastighetsforum som finns i kontraktet, där vi tillsammans med kunden ser över, analyserar och utvecklar fastighetsleveransen
 • Tillsammans med våra underhållsingenjörer driva underhållsarbetet i kontraktet på bästa möjliga sätt. Implementera underhållsprocesser, arbetsmetoder och verktyg
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsåtgärder centralt
 • Projektledning av förändringar, exempelvis uppstart av nya siter
 • Ansvara för att driva inköpsprojekt tillsammans med vår Inköpsavdelning inom områden där behov finns
 • Du har inget direkt personalansvar
Vi erbjuder
I rollen som Tjänstespecialist Fastighet ICA får du möjlighet att jobba med en spännande kund/leverans i ett relativt nytt kontrakt. Tillsammans med kollegor och experter får du utrymme att leda, driva och utveckla Fastighetstjänsten på alla plan. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas mycket inom flera områden.

Eftersom rollen kommer att formas med tiden är det bra om du, som person, är flexibel och driven. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Vi har kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vår kandidat
För att trivas i rollen tror vi att du drivs av ett starkt service- och affärsmannaskap och har en särskild förmåga att motivera och engagera omgivningen. Du är en fena på att leda och arbeta i team, innehar analytisk förmåga och en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Utbildning och Kompetenskrav:
 • Goda ledaregenskaper
 • Erfarenhet av att kunna tillämpa omfattande avtalsleveranser/lära sig avtal och förstå grundläggande avtalsjuridik inom fastighetsservice
 • Affärsinriktad, förstå affärsmässiga samband
 • Erfarenhet från fastighetsservice
 • Erfarenhet av fastighetsteknik/underhåll/service på någon nivå
Kontaktuppgifter och övrig information
Har du några frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Kontraktschef Maria Eliason, tel: 072-2382079 alt via mail, maria.eliason@coor.com

Ansökningar hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.