Coor söker Sitechef Fastighet Mälardalen

Coor söker Sitechef Fastighet Mälardalen

Är du affärsinriktad och drivs av att skapa och bibehålla goda långsiktiga kundrelationer? Då kan du vara vår nya sitechef. Inom kontrakt Fastighet Mälardalen är vi ca 110 medarbetare som arbetar med drift och underhållstjänster. Vi söker nu en sitechef för att kunna fortsätta vår expansion.

Om rollen
Sitechef är en av nyckelrollerna inom Coor. I rollen har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla din verksamhet, cheferna och medarbetarna framåt. Du skapar och utvecklar en god kundrelation där ni inom din verksamhet levererar goda resultat och ger en service av högsta klass. I allt du gör agerar du som en förebild när det kommer till ledarskap, service, affärer och bemötande.

I rollen som sitechef kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
 • Serviceleverans
 • Driva ett aktivt utvecklingsarbete för att vidareutveckla verksamheten
 • Utveckla leverantörsrelationer/avtal för köp av tjänster
 • Uppföljning av nyckeltal/KPIer för leveransen
 • Kundansvar
 • Ansvarig för kunddialogen och att i nära samarbete med kund skapa värde
 • Driva förhandlingar kring förändringar i kundavtal (priser, leveransomfattning mm)
 • Operativt involverad vid behov
 • Personalansvar
 • Direkt personalansvar för två driftchefer, samt indirekt för ca 30 medarbetare som arbetar inom siterna
 • Driva en utvecklingsplan där vi löpande utvecklar vår personal inom områden som är relevanta för leveransen
 • Leda genom andra ledare, den operativa planeringen leds av driftchefer
 • Ekonomi
 • Ansvarig för enhetens resultat samt utveckling
 • Analysera utfall, avvikelser och proaktivt driva handlingsplaner
 • Framtagning av budget och prognoser
 • Sälj
 • Delta i ny- och merförsäljning tillsammans med säljresurser
Sitechef är en viktig roll i vår organisation och du får ett stort mandat med möjlighet att utveckla sitens verksamhet. I och med vår omfattande kundplattform och fortsatt starka expansion finns det på sikt också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Din bakgrund
Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet som ledare med intresse för affärer, fastigheter, kunder och medarbetare. Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda andra chefer.

Du har en övergripande teknisk förståelse, förståelse för ekonomi samt en god förmåga och intresse av att utveckla en verksamhet i nära samarbete med kund. Detta innebär att du är serviceinriktad, proaktiv och sporras av att förbättra såväl serviceleverans som lönsamhet. Du arbetar metodiskt, strukturerat och har en hög kapacitet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Office-paketets programvaror.

Vi erbjuder
Är du rätt person kan vi erbjuda en spännande och utvecklande ledarroll inom ett företag som är ledande i branschen. Coor kombinerar ett starkt affärsfokus med social hållbarhet och trygg arbetsmiljö för våra anställda. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential.

Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontraktschef Henrik Gustafsson, tel. 010 - 559 59 59

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.