Chef Center of Excellence inom fastighetsverksamhet

Chef Center of Excellence inom fastighetsverksamhet

Vill du leda och fortsätta utveckla vårt högspecialiserade kompetenscenter? Vill du sätta både centret och Coors varumärke på kartan hos våra kunder? Då är detta rätt utmaning för dig.

Coors Center of Excellence är ett kompetenscenter med specialister som stöttar både stöttar våra fastighetsleveranser och säljer konsulttjänster till kund. Centret spänner över flera områden; el, energi, underhållsutveckling samt bygg- och installationsprojektledning. Vi söker nu en inspirerande ledare som kan fortsätta utvecklingen av vårt Center of Excellence, bygga interna nätverk inom företaget och bidra i försäljningen till våra kunder.

Om rollen
Tjänsten innebär att du som ledare med trovärdighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du kommer att arbeta med försäljning genom att skapa goda relationer både internt och externt och kommer att ta varje tillfälle som ges för att berätta om gruppen. Tillsammans med gruppcheferna i centret utvecklar ni vårt erbjudande i takt med affärerna. Du bidrar med analys, affärsmässighet, ledarskap, energi och kunskap.

Exempel på ansvarsområden:
  • Övergripande ansvar för centret och dess 17 medarbetare där 3 gruppchefer är direktrapporterande
  • Försäljning mot kund
  • Intern stöttning och samarbete med koncernens affärsutveckling
  • Fortsatt utveckling av verksamheten
  • Budget- och resultatansvar
Rollen är placerad på Coors huvudkontor i Kista. Du rapporterar till chefen för affärsenheten Fastighet & Säkerhet och kommer att vara en del av affärsenhetens ledningsgrupp.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en akademisk bakgrund som civilingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet av att leda grupper av specialister t ex som konsultchef eller som chef över produktionsunderhåll i industrin. Relationsskapande liksom utveckling har varit naturliga delar i dina tidigare roller. En av framgångsfaktorerna i rollen är att vara visionär med en stark kommunikativ förmåga så att du får med dig andra. Coor har en prestigelös kultur som du känner dig hemma i. Vi verkar i hela norden och möter kunder från hela världen varför du behöver vara flytande i engelska utöver svenska som vi arbetar på dagligdags.

Vi erbjuder
Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du får utbildning inom de olika system vi arbetar med samt utvecklas som ledare. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att gå vidare inom olika delar av organisationen, både den svenska men även den nordiska.

Kontaktuppgifter
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2020. För mer information kan du kontakta Magnus Wikström på 010-559 50 95.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.