CAD-projektör till Coor

CAD-projektör till Coor

Vi söker nu en CAD-projektör för att arbeta i en spännande och projektintensiv leverans mot en av våra största kunder. Vill du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och växa tillsammans med Coor inom ett prioriterat tillväxtområde? Sök då tjänsten som CAD-projektör redan idag!

Om rollen
I rollen som CAD-projektör hos Coor arbetar du självständigt samtidigt som du har breda kontaktytor, exempelvis med kunder, drifttekniker och byggprojektledare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att se över nya och befintliga datanät, säkerhetslösningar, installationsritningar, OR-ritningar och kopplingsscheman. I rollen ingår också ansvar för våra applikationer och därmed drift samt underhåll av MicroStation och CAD-databasen. Som CAD-projektör är du specialist på ditt område och agerar CAD-support till kollegorna inom drift och projekt.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet av CAD och därtill kunskaper inom installation och svagströmsmontage. Erfarenhet av att arbeta i Elkoda är meriterande för rollen.
För att trivas i rollen bör du ha:
  • ett stort intresse för teknik och vara nyfiken av din natur
  • ett strukturerat arbetssätt med stort fokus på ordning och reda i arbetet
  • god kommunikativ förmåga
  • vana av och trygghet vid kravställande moment
  • god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska(krav)
Vi erbjuder
Att arbeta som CAD-projektör hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom enheten såväl som inom andra delar av verksamheten.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten kontakta sitechef Anna Axenhorn 010-559 56 47.

Välkommen med din ansökan!
Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.