Arbetsplatsstrateg till Coor Advisory

Arbetsplatsstrateg till Coor Advisory

Brinner du för att arbeta konsultativt och har ett intresse för strategiska arbetsplatsfrågor? Vill du vara med på Coors fortsatta tillväxtresa och skapa Sveriges mest attraktiva och hållbara arbetsplatser? Då är det här en spännande roll för dig!

Coor befinner sig i en stark tillväxtfas och frågor kopplade till hur framtidens arbetsplatser ska vara utformade är högaktuella. Vi växer därför vårt team och söker nu en arbetsplatsstrateg till Coor Advisory som är en del av Affärsutveckling Sverige. Teamet består idag av sju personer och levererar konsulttjänster inom strategisk arbetsplatsutveckling med visionen att skapa Sveriges mest attraktiva och hållbara arbetsplatser som bidrar till välmående och motiverade människor.

Om rollen
Som arbetsplatsstrateg inom Coor Advisory kommer du bland annat att;
  • Leverera konsultprojekt till befintliga och nya kunder som behöver vår expertis och rådgivning i sitt arbete med att förnya och utveckla sin arbetsplats och sitt arbetssätt. Vi stöttar kunden genom hela förändringsresan - från förstudie och analys till implementation och uppföljning.
  • Positionera Coor på marknaden som experter inom arbetsplatsutveckling genom att bevaka marknad och trender samt nå ut med erfarenhet och kompetens via artiklar, inlägg i sociala medier eller genom att delta på strategiska seminarier.
  • Utveckla Advisorys erbjudanden för att säkerställa att Coor fortsatt kan tillhandahålla en konkurrensmässig spetskompetens inom aktuella områden som just nu handlar mycket om ”framtidens arbetsplats” och mer hybrida arbetssätt.
Rollen som arbetsplatsstrateg innebär således att leverera och hålla ihop konsultprojekt såväl som att sälja in och utveckla Coors erbjudande kopplat till strategiska arbetsplatstjänster. En del i rollen är också att ständigt hålla sig uppdaterad kring trender inom området så vi säkerställer att vi fortsatt är en strategisk partner att räkna med.

Placeringsort för tjänsten är i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Vår kandidat
Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning med några års arbetslivserfarenhet där du arbetat med projektledning och/eller verksamhetsutveckling. Du är van vid att sälja in och leverera konsultuppdrag, troligtvis i en roll som managementkonsult. Vidare har du med fördel arbetat med arbetsplatsstrategiska frågor, har mycket goda kunskaper i PowerPoint och Excel samt är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Personlighet
Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med arbetsplatsutveckling och genom din professionella och lyhörda framtoning skapar du förtroende och engagemang på olika nivåer inom en verksamhet. Du är relationsorienterad, nätverkande och trivs med att hålla presentationer i olika typer av sammanhang. Då vi ofta arbetar i team är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som alltid har kundens unika behov och mål i fokus samtidigt som du är nyfiken, vågar utmana och prova nytt. För att lyckas i rollen ser vi också att du har ett analytiskt och affärsmässigt tänk samt ett starkt självledarskap där du tar dig an olika uppgifter med ett stort engagemang.

Vi erbjuder
Att arbeta som arbetsplatsstrateg inom Coor Advisory möjliggör en god balans i livet där du får arbeta i en stimulerande miljö med ambitiösa, härliga och utvecklingsinriktade kollegor som alla jobbar för en prestigelös samarbetskultur med högt i tak. Vi erbjuder det bästa från två världar - långsiktigheten i att jobba inom ett stort tillväxtbolag och flexibiliteten, omväxlingen och stimulansen i att jobba projektorienterat mot olika kunder i olika branscher.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom Advisory såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta tf. chef för Advisory Johanna Carlström på telefon 072-226 56 16. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).