Affärsnära verksamhetscontroller till Coor i Stockholm

Affärsnära verksamhetscontroller till Coor i Stockholm

Coor växer och behöver nu stärka upp organisationen med en driven Verksamhetscontroller. Vill du vara med och skapa vassa analyser som hjälper verksamheten att lyfta fram positionerna ytterligare? Tycker du om att arbeta med både verksamhetsstyrning, siffror och människor är detta en roll för dig!

Om rollen
Som Verksamhets Controller hos Coor kommer du att vara ankaret i ekonomifrågor mellan verksamheten och ledningen. Du är trygg i dina redovisningskunskaper men har de sista åren tagit steget mot verksamhetsstyrning. Det faller sig naturligt för dig att göra proaktiva analyser och pedagogiskt kommunicera dem till verksamheten. Rollen innebär också att vara ett aktivt stöd mot affärsenhetsledning och den svenska ekonomiorganisationen.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid vid Coors huvudkontor i Kista. Du kommer att rapportera till Business Controller för en av våra affärsenheter med verksamhet i hela landet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Förbättra processer, rutiner och skapa värde för verksamheten
  • Utbilda och stötta verksamheten i ekonomifrågor
  • Arbeta i kontraktsledningen med kopplingen mellan det finansiella och verksamheten, vad bedömer vi olika beslut får för ekonomisk effekt.
  • Delaktig i att sätta finansiella mål och sedan styra och följa upp mot dem
  • Analysera, följa upp och kvalitetssäkra boksluten, budget och prognos månadsvis
  • Stötta verksamheten i budget och prognosarbetet
  • Kassaflödesanalyser
  • Delaktig i integration av nya verksamheter
Vår kandidat
Detta är en roll för dig som är civilekonom med 3-5 års erfarenhet med praktisk erfarenhet från både redovisning och controlling. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du är en fena på Excel och hanterar övriga Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du även har arbetat med Qlikview, QlikSense, Palette och Agresso.

Personliga egenskaper
Som Verksamhets Controller arbetar du nära verksamheten och har förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer, få andra att både förstå och uppskatta ekonomiska siffror. Du uppskattar struktur, ordning och reda men vill samtidigt skapa resultat och utveckling. Vidare har du lätt att förstå samband, dra slutsatser och se både detaljer och helheten. Du uppskattar att det ibland går snabbt och kan lätt ställa om till nya förutsättningar.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Som Verksamhets Controller hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Cecilia Orlebäck på 010-559 65 35. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista svarsdatum så vänta inte med din ansökan.

På vår hemsida hittar du mer information om oss på www.coor.se
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.