Säljchef Kundflöde – Stora Coop Vinsta

Säljchef Kundflöde – Stora Coop Vinsta

Stora Coop Vinsta bygger om och storsatsar! Vi utökar med bl a ett nytt bageri och e-handel. Missa inte den unika chansen att få vara med och påverka utvecklingen till att bli en av Coops största och bästa butiker med ca 150 fantastiska medarbetare.

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Som Säljchef Kundflöde på Stora Coop Vinsta ansvarar du för delikatesser, egenkontroll & kvalité, fisk, kök, kassa, kundtjänst, administration, information och event. Du ansvarar även för schemat i systemet Boss. Du ingår i butikens ledningsgrupp och har utöver ditt ansvar för försäljningen i butiken ett gemensamt ansvar tillsammans med övriga i ledningsgruppen för affärsplan, kundupplevelsen och resultat. Befattningen innebär löpande ansvar för aktiviteter för att förbättra försäljningen och marginalen. Du har även huvudansvar för optimerad bemanning, kassabemanning samt dagredovisning.

Du har ett övergripande personalansvar och det mest centrala i jobbet innebär att leda och coacha dina medarbetare till en effektiv vardagsdrift, du når dina mål genom dina medarbetares prestationer. Genom ditt ledarskap skapar du såväl inspiration som arbetsglädje och förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sin roll. Vidare ingår att leda och förmedla utifrån våra gemensamma arbetssätt samt att driva och följa upp prestation.

Utöver detta ingår även bl a följande arbetsuppgifter i din roll:
 • Säkerställa att alla medarbetare alltid bemöter våra kunder enligt våra baskriterier
 • Ha en ständig dialog med medarbetarna vad kunden ska uppleva när den handlar hos oss.
 • Säkerställa regionala och centrala marknadsaktiviteter
 • Implementera aktuella kategoriinitiativ
 • Ansvarig för behovsplaner och arbetsscheman
 • Säkerställa rutinscheman på alla avdelningar
 • Ansvarig för kassa och kassabemanning
 • Säkerställa att dina medarbetare vet vad de ska prioritera
 • Övergripande personalansvar med rehabiliteringsprocesser, medarbetarsamtal, målstyrning etc.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 40 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Stora Coop Vinsta har öppet när kunderna vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.
 • Gymnasieutbildning är ett krav
 • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ledarutbildning eller ledarerfarenhet
Erfarenhet/kompetens
 • Erfarenhet och kompetens inom dagligvaruhandeln är ett krav
 • Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln är meriterande
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda personal är ett krav
 • Dokumenterad ledarerfarenhet från dagligvarubutik är meriterande
Personliga egenskaper
 • Kommunikativ i både tal och skrift
 • Coachande och engagerande
 • Affärsmässig
 • Resultat- och kundinriktad
 • Metodisk och strukturerad
 • Uthållig
 • Självständig med eget driv
Din Profil

Är du en person som drivs av att motivera andra och driva försäljning är du den vi söker. Du har framgångsrik erfarenhet av operativt arbete i dagligvarubutik och gedigna kunskaper inom framförallt färskvaror. Du är en tydlig, kommunikativ och resultatorienterad ledare. Du har även goda kunskaper inom Office-programmen.

Vad kan Coop erbjuda dig

Coop erbjuder ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en positiv utveckling och stark tillväxt. Du kommer till ett härligt team med stark sammanhållning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt vid behov och bidrar Stora Coop Vinstas fortsatta framgång. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Kontaktpersoner

Rolf Lindgren Rekryteringskonsult Future Management

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.