Försäljningsledare till Coops nya E-handel - Stora Coop Vinsta

Försäljningsledare till Coops nya E-handel - Stora Coop Vinsta

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och då E-handeln är i stark tillväxt söker vi nu Försäljningsledare till vår nya E-handel med placering på Stora Coop Vinsta.

Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?

Som Försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot uppsatta mål genom att följa upp och arbeta mot nyckeltal samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du kommer att jobba med och ansvara för kundupplevelsen i det digitala och mekaniska kundmötet genom att säkerställa effektiva processer och högkvalitativ leverans till våra E-handelskunder.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och Coops kundlöfte om prisvärd och hållbar matglädje. Vi ser att du som söker älskar mat och att arbeta med försäljning. Du ser värdet i att alltid erbjuda ett professionellt kundbemötande och utmärkt service mot våra medlemmar och kunder. Du rapporterar till Säljchef E-handel.

I ditt arbete ingår att:
 • Leda försäljningsarbetet inom ansvarsområdet Hämta och E-handel
 • Ledare under ledningsgruppens frånvaro
 • Utveckla sortimentet efter den lokala marknadens efterfrågan
 • Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
 • Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
 • Ansvar för beställningar, egenkontroller samt plockrutinscheman
 • Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer
 • Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
 • Hantera reklamationer och kundklagomål
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid 38,25 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.
 • Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning, E-handel samt lager
 • Erfarenhet av att coacha och leda personal är meriterande
Utbildning
 • Gymnasieutbildning är ett krav
 • Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande
Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela verksamheten. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Kontaktperson

Nedzib Mustajbegovic Butikschef

I denna rekrytering tillämpar vi rekryteringstester och vi kommer att göra bakgrundskontroll vid anställning.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.