Bageriföreståndare – Coop Rådhuset

Bageriföreståndare – Coop Rådhuset

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny Bageriföreståndare till Coop Rådhuset. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och skapa Kungsholmens bästa matbröd och kaffebröd. Låter det spännande? Läs mer om tjänsten nedan!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som Bageriföreståndare i vårt bageri har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Som Bageriföreståndare ansvarar du för helheten i bageriet. Du ansvarar även för utveckling av sortiment, rutiner i den övriga brödavdelningen och att leda, planera och inspirera dina medarbetare.

Arbetsuppgifterna består också i att producera matbröd, tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du har en viktig roll i att vara kreativ samtidigt som du drivs av att testa och utveckla sortimentet. Som Bageriföreståndare har du en viktigt roll att arbeta efter uppsatta mål och driva butikens bageri framåt och framgångsrikt.

I ditt arbete ingår vidare att:
 • Skapa en säljande inspirerande miljö inom ditt ansvarsområde
 • Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm inom avdelningen
 • Medverka i arbetet med att göra budget och affärsplan
 • Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
 • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
 • Ansvara för att optimera schema och bemanning inom avdelningen
 • Coacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet
 • Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 • Utbildad konditor eller bagare
 • Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning
 • Dokumenterad erfarenhet från konditori/bageri
 • Dokumenterat goda resultat i verksamhet med eget resultatansvar
 • Dokumenterad flerårig ledarerfarenhet från dagligvarubutik är meriterande
Som föreståndare ska du ha en säljglädje och stort engagemang för butikens hela brödförsäljning och uttryck. Du tycker om att leda och utveckla både medarbetare och rutiner mot en lönsam och inspirerande butik. Du är en person med initiativförmåga och stark positiv energi som smittar av sig, och som ser kundens behov och med glädje ger det bästa kundbemötandet. Du måste kunna hantera stressiga situationer och ha förmågan att se helheten i ditt arbete.

Kontaktpersoner

Therese Sandberg Butikschef

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.