Sommarvikariat som Leveransansvarig chaufför

Sommarvikariat som Leveransansvarig chaufför

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en självständig person med känsla för service? Gillar du kundkontakt och har en god social förmåga. Då är tjänsten som Leveransansvarig chaufför på Convini något för dig!

Som Leveransansvarig chaufför ansvarar du för ett eget distrikt med cirka 35-45 befintliga företagskunder. Du utgår från Solna och levererar varor utefter en förbestämd rutt. I dina arbetsuppgifter ingår att leverera önskad mat och dryck till butikerna som finns hos dina kundföretag, ha en löpande dialog med kontaktpersonerna och konsumenterna på företaget samt anpassa utbudet utifrån givna riktlinjer och önskemål. Det är även du som har ansvar för att alla livsmedel som du ska leverera finns i lager den dag som du utför leveransen. Det här är en tjänst som innebär att du är ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen.

Tjänsten är ett sommarvikariat med start i början på juni fram till slutet på augusti.

Personprofil

Vi söker dig som är lyhörd med god känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann eftersom varorna ska komma fram i tid och samtidigt hålla en god kvalitet. Då tjänsten innebär att du är ansiktet utåt mot kund behöver du vara social och kommunikativ. Det kan förekomma en del tunga lyft i den här tjänsten, därför ser vi att du inte är rädd för att hugga i ibland.
Du behöver b-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Du har en gymnasieutbildning i bagaget och har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter eller i dagligvaruhandeln tidigare.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Leveransansvarig chaufför.

Övrigt

Start: juni
Omfattning: Heltid, juni-augusti
Arbetstid: 7-16
Plats: Stockholm, Solna

Vi går igenom urval löpande så vänta inte med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini - Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget ca 120 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på nästan 300 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Mer information om företaget finns på www.convini.se.

Sökord: service, kundservice, butik, leverans, livsmedel, transport, budbilsförare, chaufför, detaljhandel, dagligvaruhandel, varuplock.