Nykundssäljare Convini

Nykundssäljare Convini

Vill du jobba med en produkt där alla har något att säga till om samtidigt som du får vara med och bidra till en välmående arbetsplats, stabila blodsockernivåer och energiladdade möten!? Vi vet att välmående många gånger börjar med en glad mage samtidigt som det är viktigt med pauser på jobbet. Convini befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en person som kan komplettera vårt nykundsteam.

Som nykundsäljare hos oss..
..kliver du in i ett taggat team som varje dag övertygar företag om varför de ska investera i vårt helhetskoncept inom Mat och Kaffe. Din vardag kommer bestå av att bearbeta och prospektera marknaden för våra butiker och kaffemaskiner. Genom att kartlägga och göra behovsanalyser, vara på möten hos kunder där du bygger starka och långsiktiga relationer hoppas vi att du levererar en lösning och service i toppklass. Till din hjälp har du en stöttande och närvarande chef och ett team som gillar att arbeta tillsammans.
Detta innebär att du kommer spela en viktig roll i vår fortsatta tillväxt genom ditt sätt att tillföra affärer. Du arbetar mot en egen budget samtidigt som du har en inre drivkraft av att ständigt vilja uppnå teamets gemensamma resultat och optimera affärer. När vi har uppnått våra mål åker vi på resor ihop och gör andra roliga aktiviteter. Du har hand om hela försäljningsprocessen från kartläggning, förhandlingar och avslut till dess att vi levererar vårt koncept. Därefter lämnar du över kundansvaret till vårt andra försäljningsteam som arbetar med befintliga kunder.
Det här jobbet kan bli ditt om du...
... gillar att jaga, inte ger upp i första taget och älskar att jobba tillsammans i ett drivande team! Du ska vara trygg i dig själv och dina värderingar då vi anser att detta är din inre kompass. Du ska våga tänka nytt och våga utmana befintliga processer och rutiner. Samtidigt är du strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Som person tror vi vidare att du är relationsbyggande och har lätt att prata med människor då rollen innebär flera kontaktytor. Din positiva energi sprids dessutom som en löpeld i alla sammanhang du är i, och du har den briljanta förmågan att injicera pepp och motivation i dina kollegor.
Convini - det här är vi!
Hos oss kommer du rakt in i vårt familjära gäng som jobbar i framkant för att utveckla branschen med en stor stolthet. Vi har en bjussig kultur där vi alltid försöker ge det lilla extra, både till våra kunder och varandra. Vi är ett företag där Glädje, Service och Mod är några av våra värdeord och som vi lever efter i allt vi gör. Det här är inte bara ett erbjudande om ett nytt roligt jobb, utan också en resa i personlig utveckling. Är du redo att växa professionellt och som person?

Om du är personen vi hoppas på, så skummar du över av iver när det kommer till att etablera nya affärer och du kan troligtvis svara blixtsnabbt på frågan varför du jobbar eller vill jobba med försäljning. Är det du? Då bara måste du skicka in din ansökan innan kaffet kallnar - vi ser fram emot att lära känna dig.

KRAV: B-körkort OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast + provision START: Enligt överenskommelse
PLATS: I Stockholmsområdet, där du utgår från vårt kontor på Gävlegatan 12A

OBS: Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Convini Sverige AB
Hemsida http://www.convini.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)