Projektledande mediasäljare

Projektledande mediasäljare

Conventus Media House erbjuder dig en spännande utmaning om du vill ta klivet vidare i din karriär!

Nu söker vi en projektledande mediasäljare som vill ansvara för vår tidning, Stockholms Bygg & Fastighetsmarknad, en tidning som belyser allt spännande som byggs i huvudstaden. På sikt kommer du få möjlighet att rekrytera säljare till din egna grupp. Vår duktiga säljcoach hjälper dig med de rätta verktygen för att få marknadsansvariga inom branschen att bli just dina kunder. Tillsammans med duktiga kollegor som alla älskar försäljning erbjuder vi dig en kreativ arbetsplats i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill ansvara för vår tidning Stockholms Bygg & Fastighetsmarknad med tillhörande sajt, där vi belyser allt spännande som byggs och är på gång i huvudstaden. Du kommer att sälja via telefon samt via kundbesök. Som projektledare kommer du få vara med och ta fram projekt till tidningen och arbeta nära redaktör för att skapa ett fantastiskt innehåll. På sikt finns utveckling till personalansvar där du är med i rekryteringsprocessen. Du kommer vara en del av vårt härliga säljteam inom print där vi tillsammans brinner för försäljning och att göra affärer. Du har vår etablerade kundportfölj i ryggen som mejslats fram av 30 år som branschledande media. Conventus erbjuder dig en tjänst i högt tempo, korta beslutsvägar och med stort eget ansvar där din kreativitet och skicklighet skapar förutsättningarna för din framgång.

Om Conventus Media House:
Conventus grundades för 30 år sedan och är idag en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia.

På Conventus arbetar vi med mediaförsäljning, content marketing och native advertising. Vi är specialister på att ta fram och erbjuda kreativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att nå ut med sina varumärken i rätt kanaler.

På webben är idag Conventus en dominerande aktör inom riktad branschinformation för svensk industri och näringsliv genom www.dagensnaringsliv.se och ett 15-tal specialsajter inom en rad branscher. Denna rika mängd sajter med mycket höga besökartal bevakar i stort sett hela näringslivet, skräddarsyr och publicerar dagsaktuell nödvändig nyttig och ofta unik information, både från Sverige och från utlandet, till olika branscher.

Vem söker vi?
  • Vi söker dig med tidigare säljerfarenhet och/eller utbildning inom media- och kommunikation
  • Vi ser gärna att du har goda försäljningsresultat bakom dig och att du brinner för försäljning och att göra affärer.
  • Kommunicerar väl på både svenska och engelska
  • Målinriktad och strukturerad
  • Engagerad och van att arbeta mot uppsatt budget.
Vi erbjuder dig hög fast lön, provisionsmodell+bonusnivåer. Du blir del av vårt härliga säljteam som sitter i nyrenoverade ljusa lokaler på Saltmätargatan i Centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och tjänsten ska tillsättas
omgående.

Amanda.bergman@conventusmedia.se

Sökord: mediasäljare, Account Manager, säljare, KAM,
innesäljare, telefonförsäljning, B2B, projektledare, säljande projektledare, annonsförsäljning, digital sales
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)