Modern Interiör söker driven mediasäljare!

Om jobbet

Vi söker en resultatdriven säljare med intresse för inredning och design som vill jobba på en av Sveriges ledande inredningstidningar, Modern Interiör.

Vi söker dig som älskar att sälja och göra affärer med både svenska och internationella leverantörer, möbelproducenter och designföretag. Vi värdesätter engagemang kreativitet och där du kommer med ideér på nya spännande projekt för Modern Interiör. Tidningen är ett starkt varumärke och det finns mycket potential till utveckling.

Här ges du chansen att arbeta självständigt och kreativt med mediaförsäljning och du får tillgång till alla nödvändiga verktyg och kan skaffa dig ett brett kontaktnät via vår stora kunddatabas. Du kommer också att representera företaget på kundbesök och mässor.
Du säljer över telefon samt på fält och har en mycket stark redaktion och nyhetsförmedling i ryggen. Jobbet innebär att du drivs av att nå budget och att arbeta i högt tempo i en dynamisk businessmiljö. Vi värdesätter erfarenhet inom mediaförsäljning högt.

Lönen består av en fast och en rörlig del samt generösa bonussystem. Tjänsten ska tillsättas omgående. Till rätt person kan vi erbjuda ett mycket spännande, lönsamt och utvecklande arbete på en av Sveriges hetaste inredningstidningar.

Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev, gärna foto!

Skicka din ansökan redan idag till amanda.bergman@conventusmedia.se

Sökord: Mediasäljare Digital Försäljning Account Manager Key Account Manager Innesäljare Annonsförsäljning Print
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Besök oss gärna på: www.conventusmedia.se samt www.inredningsnyheter.se Conventus Media House är ett av Sveriges ledande Mediabolag. Vi är idag ca 40 personer med kontor invid Stureplan i Stockholm.
Conventusgruppen startade sin verksamhet 1988 och är idag ett av Sveriges ledande mediabolag. Våra affärsområden sträcker sig från annonsförsäljning i ett tiotal högkvalitativa branschtidningar, tematidningar till digitala medier och webb-tv.