Mediaassistent sökes till Conventus Media House

Mediaassistent sökes till Conventus Media House

Conventus söker säljande mediaassistenter för enklare försäljning och mötesbokning. Du kommer även arbeta som mässvärd och vara företagets ansikte utåt. Du kommer att assistera våra seniora mediasäljare och kommer på så sätt lära dig mycket om försäljning och hur mediabranchen fungerar. Chans för vidare utveckling inom organisationen!

Vi söker dig som trivs med att använda telefonen och mailfunktionen som redskap för att boka besök, informera om kampanjer, ta upp beställningar, marknadsföra, sälja, m.m.

Är du intresserad av försäljning fastän du aldrig sysslat med det tidigare, här finns alla möjligheter att utvecklas till säljare.

Vi ser gärna att du är driven, energifull, gillar ansvar och att prestera mot uppsatta mål.

Vi på Conventus erbjuder dig:
  • En stimulerande arbetsplats på Saltmätargatan i Stockholm ( Tunnelbana Rådmansgatan) med många arbetskamrater i varierande åldrar och med stor arbetsglädje och kreativitet.
  • Mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediakoncern.
  • Bra fast lön samt generös provisionsdel och bonussystem.
Erfarenhet av likande arbete är meriterande, men inget krav.

Skicka din ansökan snarast till amanda.bergman@conventusmedia.se
0768868112

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Sökord; mediasäljare, mediaassistent, försäljning, telmarketing, telefonförsäljning, mötesbokare, mötesbokning, media
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 17 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conventus grundades för 30 år sedan och är idag en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia.

På Conventus arbetar vi med mediaförsäljning, content marketing och native advertising.Vi är specialister på att ta fram och erbjuda kreativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att nå ut med sina varumärken i rätt kanaler.

På webben är idag Conventus en dominerande aktör inom riktad branschinformation för svensk industri och näringsliv genom www.dagensnaringsliv.se och ett 15-tal specialsajter inom en rad branscher. Denna rika mängd sajter med mycket höga besökartal bevakar i stort sett hela näringslivet, skräddarsyr och publicerar dagsaktuell nödvändig nyttig och ofta unik information, både från Sverige och från utlandet, till olika branscher.