Conventus öppnar nytt säljkontor och söker erfaren säljare/kontorschef!

Conventus öppnar nytt säljkontor och söker erfaren säljare/kontorschef!

Nu söker vi en driven och serviceminded kontorschef som vill vara med och bygga upp vårt nya kontor i Stockholm. Vi söker dig som älskar försäljning och vill ta klivet vidare i din karriär.

Du kommer arbeta med försäljning på våra branschsajter samt temabilagor och ha ett övergripande ansvar på kontoret med olika arbetsområden såsom rekrytering, administration, utbildning av nyanställda mm. Du kommer rapportera direkt till VD och ansvarar för budgetarbetet.

Som person är du driven, ansvarfull och trivs att arbeta mot uppsatta mål i högt tempo. Din energi är hög och ditt sätt smittar av sig på omgivningen. Viktigt att du är organiserad och har ett trevligt bemötande med dina kollegor och kunder. Vi ser gärna att du har goda försäljningsresultat bakom dig, gärna från mediabranschen.

Tjänsten är på heltid med start i oktober 2018 eller enligt ök.
Om du tycker att detta låter spännande och att du kan passa in i denna roll är du välkommen med din ansökan till Amanda Bergman. Intervjuer sker löpande.

Amanda.bergman@conventusmedia.se

Vid frågor och mer info kontakta Daniel Hardwick: 0735069654

Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med säte i centrala Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar.

Sökord: försäljningschef, kontorschef, Säljare, säljledare, KAM, Account Manager, innesäljare, telemarketing, telesale, Mediasäljare, annonsförsäljning, säljande projektledare
Mer info
Kontaktperson Daniel Hardwick
Telefon 0735069654
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 11 nov (49 dagar kvar)