Säljande projektledare till Mediaföretag

Säljande projektledare till Mediaföretag

Är du en professionell säljare och vill ta steget vidare i din karriär?
Är du bekväm i rollen som budgetansvarig för ett affärsområde?
Vill du ha möjligheten att kunna arbeta hemifrån ett par dagar i veckan?
Är du den personen som vill arbeta med utvecklingen av våra medier och ansvara för processen från planering av innehåll, event, mässor och försäljning av annonsutrymmen?
Älskar du att göra affärer?!

Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som säljare på vår tidning Aktuella Byggen, vår äldsta och viktigaste tidningstitel, samt vår digitala mötesplats www.byggnyheter.se . Du kommer ha tillgång till vår upparbetade kundstock som mejslats fram från tidningens 30 åriga närvaro i byggbranschen. Ditt jobb är att hjälpa dessa kunder och styra dom rätt i hur det ska synas i våra media för att bygga varumärke, rekrytera personal, öka försäljning och lönsamheten mm. Du sköter dina kontakter med befintliga kunder och prospekts via telefon, kundbesök, mail. Projektledaransvaret innebär budgetansvar för tidningen, att planera innehåll och skapa idéer som genererar försäljning, placering av annonser, visst personalansvar och coaching, rapportering, utbildning av nya mm.

Vi söker dig som
  • Uppskattar att få sköta sitt arbete med frihet och under eget ansvar
  • Är kreativ och gillar att komma med nya idéer
  • Gillar att utvecklas och drömmer om att leda en stor och framgångsrik säljavdelning
  • Tycker om att arbeta i ett högt tempo
  • Har hög arbetsmoral
  • Gärna har ett visst intresse kopplat till arkitektur och samhällsbyggande
Om oss
Tidningen ligger redan långt fram i digitaliseringsprocessen och vi är idag stolta att säga att vi nu når betydligt fler av våra läsare digitalt än via vår tryckta cirkulation. Vi söker dig som sporras av de utmaningar och möjligheter som digitaliseringen innebär för mediabranschen. Besök gärna vår digitala nyhetstjänst www.byggnyheter.se som kompletterar Aktuella Byggen med dagsfärsk nyhetsbevakning för branschens beslutsfattare.

Du kommer att arbeta på vårt kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Säljteamet är högpresterande, tempot är högt och arbetsplatsen är stimulerande. Dina arbetskamrater är i varierande åldrar.

Ersättning
Hög fast lön, lukrativt provisions -och bonussystem samt attraktiva tävlingsvinster. Välkommen med din ansökan redan idag!
Amanda.bergman@conventusmedia.se eller ring 0768-868112 för mer info! Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande!

sökord: Försäljning, mediasäljare, b2b, innesäljare, telefonförsäljare, account manager, säljare, media, säljande projektledare, project manager, sales, fältsäljare, fieldsales event
Mer info
Kontaktperson Amanda Bergman
Telefon 0768-868112
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Aktuella Byggen är en del av mediabolaget Conventus Media House. Conventus skapar ett tiotal branschtidningar inom olika branscher, till exempel Modern Interiör, Nordisk Energi, Sport och Fritidsmiljö med flera. Conventus driver även succésajten www.dagensnaringsliv.se som sedan 2006 som består av 17 branschkopplade sajter som tillsammans samlar mer än en kvarts miljon besökare månatligen. En av sajterna är www.byggnyheter.se som är en av branschens mest välbesökta nyhetssajt. Du som säljare erbjuder dina kunder effektiva crossmedia lösningar. (Annonspaket där kund visar upp sig i tidningen såväl som på sajten, vilket lyfter deras kampanjer ytterligare.