B2B Säljare till Framgångsrikt mediaföretag

B2B Säljare till Framgångsrikt mediaföretag

Conventus expanderar ytterligare och söker nu en säljare med erfarenhet och goda meriter från print-webbförsäljning.

På Aktuella Byggen är vi skickliga på att arbeta med idé -och konceptförsäljning. Vi söker dig som gillar att arbeta med referensförsäljning och med en stark idé bakom varje samtal och kundkontakt. Du har nytta av ett kreativt sinne och eftersom frihet under ansvar är ett ledord i anställningen så kräver vi att du har en stark egen motor i ditt försäljningsarbete och att du är budgetdriven.

Arbetsuppgifterna är att ingå i Conventus satsning på utveckling av företagets digitala medier såväl som tryckta. Moderna kommunikationslösningar som Native advertising, Content Marketing etc är marknadsföringslösningar du kommer arbeta med.

Det finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen för den som önskar och visar driv.

Som säljare ingår även ett visst projektledarskap då du ansvarar för uppbyggnad av idé, budget och innehar visst leveransansvar kopplat till teman och projekt som du arbetar med.

Du arbetar i en grupp om 6-8 säljare på vårt kontor på Saltmätargatan.

Gruppen är högpresterande, tempot är högt och arbetsplatsen är stimulerande. Dina arbetskamrater är i varierande åldrar. Viktigt att du trivs i en modern öppen planlösning.

Du har från dag 1 del av vår befintliga kundstock som mejslats fram från tidningens 28 åriga branschnärvaro.

Jobbet utgörs framför allt av innesälj då våra kunder sitter kors och tvärs över landet. Vi ser därför gärna att du har vana av att sälja per telefon och är bekväm med detta. Resor och kundbesök uppmuntras och är en del av ditt arbete precis som representation vid viktiga branschmässor.

Jobbet blir ännu roligare om du har ett visst intresse kopplat till arkitektur, samhällsbyggande eller kanske för Stockholm stad då vi även ger ut en regional byggtidning som tar ett grepp om byggandet i vår huvudstad och allt spännande som är på gång här.

Aktuella Byggen har närvaro på alla relevanta branschmässor såsom Nordbygg m fl..

Vi söker två säljare till vår grupp och anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! (Personligt brev, cv och gärna foto)

073-5069654

Sökord: Mediasäljare, Account manager, säljare, sälj, säljledare, säljande projektledare, B2B, innesäljare. telemarketing, KAM
Mer info
Kontaktperson Kundservice StepStoneBlocketJobb
Telefon 073-5069654
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conventus grundades för 30 år sedan och är idag en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Nordisk Sport & Fritid, Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia.

På Conventus arbetar vi med mediaförsäljning, content marketing och native advertising. Vi är specialister på att ta fram och erbjuda kreativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att nå ut med sina varumärken i rätt kanaler.

På webben är idag Conventus en dominerande aktör inom riktad branschinformation för svensk industri och näringsliv genom www.dagensnaringsliv.se och ett 15-tal specialsajter inom en rad branscher. Denna rika mängd sajter med mycket höga besökartal bevakar i stort sett hela näringslivet, skräddarsyr och publicerar dagsaktuell nödvändig nyttig och ofta unik information, både från Sverige och från utlandet, till olika branscher.