Controller med ansvar för egen kundportfölj

Controller med ansvar för egen kundportfölj

Känner du dig trygg med dina kunskaper inom redovisning, bokslut, årsredovisningar och skatteberäkningar och vill ta nästa steg i din utveckling. Vi söker nu en Controller med ansvar för en egen kundportfölj. Dina arbetsuppgifter består inte enbart av att kvalitetssäkra redovisning, bokslut, årsredovisning och skatteberäkningar utan framförallt av att utgöra ett bollplank och erbjuda våra kunder analys och controllertjänster av toppklass. Du kommer att ha en viktig roll i våra kunders ledningsgrupper och styrelserum.

Vi söker dig som är civilekonom och har minst tre års relevant arbetserfarenhet, gärna inom revision eller som redovisningskonsult och som arbetat med ett stort antal olika typer av kunder.

Vi erbjuder dig nu unika möjligheter att arbeta i ett litet ekonomikonsultbolag med mycket stora ambitioner inför framtiden. I ditt arbete kommer du att ha stöd i form av en mentor med 20 års erfarenhet i branschen som revisor och ekonomikonsult. Du har goda möjligheter till flexibilitet i din arbetssituation. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Niclas Gavelin
Telefon 072- 200 59 61
Email Mejla Niclas Gavelin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Konsult, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.controllergruppen.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Controllergruppen Sverige AB är ett konsultbolag inom ekonomibranschen. Bolagets målsättning är att utgöra en ledande aktör i den omvandling som redovisnings- och bokföringsbranschen kommer att genomgå de kommande åren. Vi är idag tre anställda - hoppas du vill vara med på vår resa.