Distriktsansvarig Säljare Stockholmsområdet för Continental Däck AB

Distriktsansvarig Säljare Stockholmsområdet för Continental Däck AB

Nu söker vi en ersättare för vår kollega, som nu går vidare inom Automotiveindustrin, som framgångsrikt bearbetat och servat kunderna inom distriktet Stockholm-Västerås.

Om tjänsten

Som distriktsansvarig säljare Stockholm-Västeråsområdet ansvarar du för försäljning inom distriktets etablerade försäljningskanaler, bil- och däckfackhandel, samt har eget kundansvar. I rollen kontaktar du och besöker både nya och befintliga kunder för att skapa relationer som leder till tillväxt och ökade marknadsandelar i distriktet. En viktig del av ditt arbete är att bistå med rådgivning till bilsäljare och däckverkstäder inom personbilsdäck men även för däck till lastbil och industrifordon. Du jobbar i team med tekniskt kunniga säljare inom de olika produktgrupperna.

Genom planering och uppföljning av aktiviteter, mål och budget säkerställer du att årliga affärs- och handlingsplaner uppnås för ditt distrikt och dina kunder. Du rapporterar till Regional Försäljningschef och tillhör ett regionalt säljteam på 5 personer. Placeringsort är inom distriktet. Du utgår från hemmakontor och reser mycket inom distriktet.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen krävs framgångsrik erfarenhet av eget säljarbete inom B2B eller B2C. Har du dessutom bakgrund från fordonsindustrin, bil- eller däckfackhandel är det en stor fördel. Du har relevant utbildning, god ekonomisk förståelse och vana att verka i en konkurrensutsatt miljö. Din profil är starkt affärs-och lönsamhetsinriktad och du har fokus på mål och framgång.

Som person har du ett utåtriktat och positivt sätt där du lätt skapar goda relationer. Struktur och organisation skall kombineras med flexibilitet och lyhördhet för att leverera den bästa kundnyttan.

Continental är ett oerhört starkt varumärke på den svenska marknaden, och hos återförsäljarna står produkterna för kvalitet och säljarna för expertis. Vill du vara en del av ett team som skapar stora mervärden för våra kunder?

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se senast 2 mars. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg 0763-170741.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continental utvecklar banbrytande tekniker och tjänster för hållbar och uppkopplad mobilitet för människor och deras gods. Teknikföretaget, som grundades 1871, erbjuder säkra, effektiva, intelligenta och prisvärda lösningar för fordon, maskiner, trafik och transport. 2019 omsatte Continental 44,5 miljarder euro och företaget sysselsätter för närvarande mer än 232 000 personer i 59 länder och marknader.

På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!