Business Controller till Constant Clean, Stockholm

Business Controller till Constant Clean, Stockholm

En Business Controller som är nära affären, som samarbetar tätt med VD och övrig verksamhet för att utveckla uppföljning och utmana organisationen. En möjlighet att påverka och stötta bolaget på dess väg framåt. Det får du i tjänsten som Business Controller hos Constant Clean.

Constant Clean söker sin Business Controller till sitt huvudkontor i södra Stockholm. Tjänsten blir en central del i ledningsgruppen, som kommer att jobba med analys av resultat, avtal och samarbeten med kund. Du kommer vidareutveckla uppföljning av verksamheten och ansvara för finansiell rapportering till ägarbolaget. Som Business Controller rapporterar du direkt till VD, och arbetar i deras fräscha lokaler alldeles bredvid ett stort naturreservat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Business Controller:
  • Vidareutveckla och förvalta budget- och resultatuppföljning
  • Analysera resultat och affär
  • Månadsrapportering till ägarbolaget
  • Regelbunden dialog med verksamheten om utfall
  • Ledningsgruppsarbete och deltagande i styrelsemöten
  • Ad hoc-analyser
  • Affärsutvecklande analyser tillsammans med VD
  • Utvecklings- och förbättringsprojekt för uppföljning och för system
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, som har 3-5 års erfarenhet av redovisning, revision eller controlling. Du har erfarenhet av budget- eller kostnadsuppföljning och finansiell analys i någon form. Tidigare erfarenhet av Business Control är såklart högt meriterande.

Du är trygg i Excel och de ekonomisystem du använder och du uttrycker dig i tal och skrift på svenska utan svårigheter.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara en strukturerad person, som har intresse för affär och uppföljning. Du tycker om att se affären i siffrorna och drivs av att stötta kärnverksamheten från ett finansiellt perspektiv. Du har lätt att kommunicera med din omgivning kring ekonomi och kan prioritera det väsentliga i data- och informationsmängder. Du ser dig själv som en pålitlig person som trivs i en organisation som präglas av frihet under ansvar.

Vad erbjuder Constant Clean dig?

Förutom en trygg anställning med kollektivavtal, pensionsavsättning m.m, får du som anställd stora möjligheter att påverka verksamheten. Constant Clean ägs av Söderbergsföretagen, vilket öppnar på sikt, möjligheter till projekt och karriärmöjligheter i ägarkoncernen.

Du får en arbetsplats som präglas av en god stämning och personalfokus, med ett gym på entré-plan och ett stort naturreservat utanför dörren.

Placeringsort: Skogås, Stockholm

Om Constant Clean

Effektiva och väl fungerande biltvättanläggningar ger både lönsamhet till våra kunder och stora miljövinster. Vi ser det som ett av våra viktigaste uppdrag att få ännu fler av Sveriges bilägare medvetna om nyttan av att tvätta sina bilar på en biltvätt där spillvattnet renas och inte rinner direkt ut i grundvattnet. Därför är vi del av initiativet "Hållbar Biltvätt", vi är förstås också ISO-certifierade, planerar noggrant logistiken vid transporter, jobbar envetet med återvinning samt levererar hyperkoncentrerat Svanenmärkt biltvättkem till våra kunders biltvättanläggningar.


Ett drygt 40-tal Constant Clean-medarbetare är hela tiden i rörelse för att mätta kundernas behov. De jobbar med bland annat projektering, CAD, ekonomi och försäljning, produktion, inspektion av brunnar, montage av tvättanläggningar, tagning av vattenprover, myndighetskontakter, service av maskiner, kemleveranser och mycket mer. Huvudkontoret ligger i Skogås söder om Stockholm och vi har representation på ytterligare ett 10-tal platser runt om i Sverige. Constant Clean ägs av Söderbergsföretagen, som har sitt huvudsäte i Malmö.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Dock pausar vi urval och intervjuer etc under vecka 30 och 31 pga semester. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!

Business Controller
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)