Account Manager till Consid

Account Manager till Consid

Brinner du för att skapa affärsnytta och trivs i en roll med frihet under eget ansvar?

Är du driven och vill utvecklas i en roll som Account Manager?

Då kan denna tjänst hos vår kund Consid vara någonting för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad. Under 2019 har de även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.

Din profil

Skallkrav:
  • Universitets- eller YH utbildning inom Sälj/ekonomi eller liknande (vi vill också att du också har arbetat med försäljning på något sätt vid sidan av dina studier)
  • God förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska samt engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av försäljning och affärsutveckling
  • Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT och/eller bemanning
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som account manager drivs du av att göra affärer och du är en social person som är duktig på att skapa relationer med dina kunder. För att trivas i rollen ser vi att du är driven, förtroendeingivande och målinriktad. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och får gärna vara en vinnarskalle som drivs av utmaningar. Som person tycker du om att strukturera upp din dag och ta ansvar för att nå dina mål.

Om kunden:

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid har över 1100 anställda, på 24 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.

Övrigt:

Start: augusti

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Lön: Fast del + provision

Rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av OnePartnerGroup.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se