Säljare - Account Manager

Säljare - Account Manager

Conapto är en svensk co-location leverantör som erbjuder säkra, miljövänliga och kostnadseffektiva serverhallar för den fysiska hårdvaran samt marknadsledande tillgång till kommunikation och uppkoppling mot publika molntjänster såsom Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud och IBM Cloud. Målgruppen är i första hand svenska medelstora företag, IT-driftleverantörer, operatörer samt offentlig sektor.

Har du tidigare erfarenhet av b2b-försäljning av IT-tjänster? Drivs du av att förmedla hållbara och klimatsmarta lösningar? Då är du säljaren vi söker för placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Conaptos ambition är att underlätta förflyttning till molnet. Vi förenklar för företag som ser fördelar med att ta steget mot molnet, i strävan att accelerera tillväxt och öka konkurrenskraften. Läs mer på www.conapto.se

Vi erbjuder:
Ett ungt och entreprenörsdrivet bolag med en historik med sig i grunden från tidigare ägare (40år). Det finns stabilitet och trygghet samtidigt som vi kontinuerligt tittar på hur vi kan göra saker bättre. Vi har mycket fokus på hur vi kan göra affärer. Vi vill ha nöjdast kunder. Hur skapar vi den bästa kundupplevelsen? Vi har kul på jobbet och vill att du ska trivas!

Om tjänsten
Ditt fokus kommer att vara försäljning av co-location tjänster där du äger hela säljprocessen från kartläggning och prospektering till att ro affärer i hamn Som säljare hos oss arbetar du med att utforma lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens krav och vår expertis. Du kommer arbeta nära försäljningschefen och andra relevanta resurser i bolaget - vilket skapar trygghet för dig i din roll, och gör det lättare för dig att alltid hitta bästa tänkbara lösning för kunden.

I rollen som säljare kommer du:
 • Bearbeta prospekt
 • Bearbeta inkomna leads från nya kunder
 • Driva försäljningen och självständigt föra dialog med kunden
 • Planera, genomföra och följa upp kundbesök
 • Arbeta fram lösningsförslag utifrån dialog med kund och hjälp av kollegor
 • Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut
 • Delta i marknadsaktiviteter och säljkampanjer
Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av b2b-försäljning inom IT-branschen. Du är en person som drivs av dig själv, du är innovativ, självgående och kreativ. Du hittar dina egna vägar för att prestera och nå dina mål. Du uppskattar att arbeta i team då arbetet mycket bygger på samarbete mellan sälj, leverans och drift. Du gillar att göra affärer, tycker det är kul med de olika affärsmomenten och har tålamod i pipe line byggandet. Du är rak, tydlig och ärlig i din kommunikation. Du förstår värdet i att sälja ett värde för en kund, du hjälper kunden att köpa.

Önskvärt
 • Erfarenhet av B2B sälj lösningsförsäljning sålt inom IT, SaaS, IaaS, Managerade Tjänster
 • Vana av att bygga pipeline, mkt aktiviteter, många möten.
 • Resultat av egna åstadkomna affärer
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande
 • Akademisk utbildning eller motsvarande
 • Branscherfarenhet och förståelse av infrastruktur som tjänst (IaaS) Molninfrastruktur meriterande
Nyfiken på tjänsten? Välkommen att söka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Sara Sjölund. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (10 dagar kvar)