BI-/Databasutvecklare till CompuGroup Medical

BI-/Databasutvecklare till CompuGroup Medical

Som BI-/databasutvecklare på CGM är du med och digitaliserar framtidens vård!

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.
På CGM i Sverige är vi idag ca 150 medarbetare och nu söker vi en ny kollega till vårt kontor i Stockholm. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Din roll
I din roll som utvecklare får du arbeta med utveckling och förvaltning av våra moduler. Här får du chansen att bidra till en bättre sjukvård och arbeta med system som hanterar miljontals patientjournaler. Våra moduler möjliggör snabba och exakta uppföljningar, vilket ger ett kraftfullt stöd till verksamheten och vid beslutsfattande på alla nivåer.
Tillsammans med teamet, som består av 3-5 personer, kommer du att arbeta med framtagning av rapporter, statistik och integrationer till andra aktörer inom vården.
Du förväntas ta ett stort ansvar i hela utvecklingsarbetet; från kravanalys, design och implementation till test och underhåll samt support men fokus kommer att ligga på utveckling. Vi arbetar med en iterativ utvecklingsmodell där du har kontakter med användare och kunder.

Om dig
Du har jobbat några år med systemutveckling i moderna miljöer; från kravanalys och design till framtagning av databaslösningar och utveckling av rapporter och applikationer.
För att passa för tjänsten ska du ha minst ett par års erfarenhet av att jobba med Microsoft SQL Server och MS T-SQL.
Därutöver vill vi gärna att du har erfarenhet av:
*MS Integration Services (SSIS) och MS Reporting Services (SSRS)
*att hantera stora databaser
*att jobba med stored procedures
*relationsdatabaser
Vi ser gärna att du har universitets-/högskoleexamen.
Du bör tala och skriva svenska och engelska obehindrat.
Har du teknisk kompetens inom MS SQL server och kringliggande produkter är det meriterande.
Vi tror att du har mycket god samarbetsförmåga, är kreativ och analytisk. Som person tycker du att det är roligt att arbeta i grupp samtidigt som du gärna arbetar självständigt.
Vi tror även att du känner starkt för att bidra till en effektivare sjukvård samt att du vill ta stort personligt ansvar och är självgående.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm med närhet till det mesta.
Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan till alla anställda. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid. Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 juni. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, My Melander via e-post my.melander@cgm.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cgm.com
Sista ansökningsdag 13 juli 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)
CGM är ett världsledande globalt e-hälsobolag med 5 000 anställda i 19 länder. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar vi med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 55 länder. Genom våra kompetenta medarbetare kan vi erbjuda de bästa lösningarna inom e-hälsa. CGM har funnits på den svenska e-hälsomarknaden i snart 30 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.