Analytisk och noggrann testare

Analytisk och noggrann testare

Testare till TakeCare

Har du intressen för vård, IT och test? Vill du arbeta med ett system som hanterar miljontals journaler och förbättrar Sveriges sjukvård? Då ska du läsa vidare.

Om tjänsten

TakeCare är ett av Sveriges största vårdinformationssystem och används av över 70 000 användare inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

Vi söker nu en analytisk och noggrann testare för den kontinuerliga utvecklingen av TakeCare. Vi arbetar enligt Scrum och du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen men ditt fokus kommer att vara på test. Arbetet bedrivs i nära samarbete med systemutvecklare och applikationsspecialister, så kraven på god samarbets- och kommunikationsförmåga är höga.

Du har ansvar för att planera, utforma och utföra tester. Du skapar testfall och testdata utifrån ställda krav.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, analytisk och noggrann med några års erfarenhet av testning. Förståelse för systemutveckling är ett stort plus då det underlättar arbetet!

Det är även meriterande om du har arbetat inom hälso- och sjukvården eller om du tidigare har arbetat med medicintekniska system och produkter.

För den här tjänsten vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt att du talar och skriver svenska flytande.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team men tycker det är roligt att ha ett stort personligt ansvar och du är också självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid

Placeringsort:
Stockholm

Ansökan

I den här processen samarbetar vi med Dfind IT. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta senior rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se, 0722-467409.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi en testare till vårt kontor i Stockholm. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

eHälsa på riktigt!

Vi på CompuGroup Medical använder den moderna informationsteknologins kraft för att hjälpa alla delaktiga inom sjukvården att få åtkomst till, dela och lagra vital medicinsk information. Vår mjukvara och våra relaterade tjänster förbättrar effektiviteten, reducerar kostnaderna, minskar risken för misstag och höjer kvaliteten på sjukvården.

Vi har många års engagemang och erfarenhet inom hälso- och sjukvårdssektorn. Därmed har vi på CGM en mycket god kunskap kring det som täcker dina behov på bästa möjliga sätt, både vad gäller användarvänliga system och den service du som kund behöver för att kunna utöva ditt arbete.

Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter i nära samarbete med våra kunder och användare. På så sätt säkerställer vi att vi på bästa sätt skapar ett mervärde för den svenska hälso- och sjukvården genom att leverera lösningar som fungerar i våra kunders dagliga arbete. som medverkar till att höja kvaliteten i vården.

Internationell aktör med lokal förankring

CGM är en internationell koncern med fler än 4,000 kompetenta och erfarna medarbetare. Vi finns representerade i mer än 40 länder och våra e-Hälsolösningar täcker behoven för alla typer av verksamheter. Vår vision "Synchronizing healthcare" genomsyrar allt arbete vi gör.

Med vår långa erfarenhet av den svenska marknaden och en stark internationell närvaro, kan du känna dig trygg med att CGM kommer att vara din partner i ett långsiktigt och ömsesidigt givande samarbete.

CGM i Sverige har under lång tid varit en marknadsledande leverantör av IT-system för såväl primärvård och sjukhus som för elevhälsa och företagshälsovård. Våra kommunikationstjänster och driftslösningar kompletterar IT-systemen och bildar tillsammans en helhetslösning som ger dig som kund mer tid för dina patienter.
Mer info
Kontaktperson Ercan Bahar
Telefon 0722-467409
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 28 feb (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.