Business Controller till CompuGroup Medical, Stockholm / Uppsala

Business Controller till CompuGroup Medical, Stockholm / Uppsala

Vill du vara med och skapa förutsättningarna för världens bästa e-hälsa? Vi söker nu en erfaren Business Controller till CGM, ett världsledande globalt e-hälsobolag. I rollen som Business Controller kommer du att arbeta i en affärsstödjande roll med support och rådgivning. Du kommer att arbeta självständigt, nära verksamheten och tillsammans med vår Business Controller. Som Business Controller har du även nära samarbete med vår ekonomiavdelning som är baserad i Koblenz, Tyskland. Din arbetsplats är centralt belägen i Stockholm eller Uppsala. En del resor förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:
 • Stöd till affären med support och rådgivning vid olika besluts- och affärsangelägenheter
 • Ekonomisk rapportering
 • Budget och prognoser
 • Affärsplanering
 • Identifiera trender, möjligheter och potentiella risker och analys av dessa
 • Ansvarig för utveckling och effektivisering av rutiner och processer och att processerna efterföljs
 • Delta i företagsövergripande projekt
 • Nära samarbete med ekonomiavdelning i Koblenz, Tyskland
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och du har 7 - 10 års arbetserfarenhet av kvalificerat arbete inom både redovisning och som Controller. Du är van att arbeta med ekonomisk rapportering, analys, budget- och prognosarbete gärna från ett internationellt bolag i IT-branschen samt har en god förståelse för grunderna inom bokslut. Du har goda IT kunskaper, hanterar Excel på avancerad nivå och du är van att arbeta i större affärssystem, erfarenhet av SAP är meriterande. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Medtech eller Healthcare bolag.

Personliga egenskaper

I rollen som Business Controller är det viktigt att du har en god pedagogisk och social förmåga, vilket gör att du känner dig trygg i att kunna kommunicera dina slutsatser och resultat till andra. Du är nyfiken, intresserad och ifrågasätter - i syfte att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. Du arbetar målmedvetet och slutför projekt du påbörjat. Vidare är du serviceorienterad och har som mål att med din expertkunskap kunna göra arbetsdagen enklare för andra. Vi söker en person som har ett starkt eget driv, initiativförmåga och som trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla verksamheten. Du är också analytisk, strukturerad och effektiv samt har en god helhetsförståelse.

Vad kan CompuGroup Medical Sweden AB erbjuda dig?

Som Business Controller på CompuGroup Medical får du en omväxlande och verksamhetsnära roll i ett stort internationellt bolag.

Placeringsort: Stockholm eller Uppsala

Om CompuGroup Medical Sweden AB (CGM)

CGM är ett världsledande globalt e-hälsobolag. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar vi med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 40 länder. Vi har 4 600 kvalificerade medarbetare som arbetar på våra kontor i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom e-hälsa. CGM har funnits på den svenska e-hälsomarknaden i snart 30 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. Vi utvecklar våra produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar CompuGroup Medical Sweden AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76 eller Martin Nyström på 070 166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 december 2018. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att e-mail finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)