Compricer befinner sig i en tillväxtfas där vi nu behöver stötta upp med en Teamchef till ett av våra försäkringsteam som består av sju försäkringsdistributörer. Vi söker en driven ledare som vill jobba nära sitt team och brinner för deras utveckling. Låter det spännande? Vi hoppas det!

Om rollen

Som teamchef på Compricer har du resultatansvar för försäljningen inom ditt team. Du kommer jobba aktivt med att coacha och involvera ditt team för att bidra till avdelningens utveckling och samarbeta med övriga teamchefer i att utveckla rutiner och arbetssätt.

Mer i detalj innebär det:
  • Översikt och ansvar för årsbudget; säkerställa att teamet levererar mot budget genom att sköta uppföljning och rapportering av säljresultat
  • Stötta och utveckla teammedlemmar genom coachning inom säljteknik och försäkringskunskap genom medlyssning av säljsamtal och regelbundna check-ins
  • Säkerställa kvalitén på vår distribution genom löpande feedback och utbildningstillfällen
  • Bemanna upp teamet vid behov; hålla i rekryteringsprocessen från början till slut och säkerställa att teamet är bemannat
Vem du är

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor och tycker att det är genuint roligt att se andra lyckas. Du är bra på att bygga relationer, skapa förtroende och motivera andra. Du har åtminstone ett års erfarenhet av att leda ett team, helst i någon typ av säljorganisationen och är van att jobba självgående. Det är också en fördel om du själv jobbat med försäkringsdistribution eller med försäljning i någon kapacitet. För att lyckas i rollen som teamchef ser vi gärna att du är inkännande som person och drivs av att förstå behov och hitta rätt nivå för att bäst kunna coacha dina teammedlemmar utifrån deras individuella förutsättningar.

Positionen är baserat på vårt kontor beläget i centrala Stockholm där vi sitter i nyrenoverade lokaler tillsammans med övriga Schibsted. Du rapporterar in till vår Försäljningschef, Johannes Edh, och jobbar nära bolagets teamchefer och ledning.

Redo att ansöka?


Vårt urval sker löpande , är du intresserad så så ansök redan idag! Skicka in ditt CV via vår karriärportal senast 5 december. För att på bästa sätt skydda dina personuppgifter behandlar vi endast ansökningar via vår karriärsajt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och vi hjälper varje år hundratusentals människor att jämföra, byta och spara pengar genom att göra bättre privatekonomiska val. Compricer är en del av Schibsted, med systerföretag som Blocket, Lendo, SvD, Aftonbladet m. fl.

Compricer jobbar för en mer transparent försäkringsmarknad. Vi erbjuder en tjänst där konsumenten snabbt, smidigt och enkelt kan jämföra, byta och spara på sin avtal.

Intresset för att se över sin privatekonomi har aldrig varit större.

Vad vi erbjuder:
  • Bli en del av en stor, etablerad koncern! När du börjar på Compricer är du också en del av Schibsted där du har möjlighet att ta del av koncerndrivna utvecklingsmöjligheter
  • Hybrid-kontor. Du kan njuta av både pulsen på vårt kontor och fördelarna med distansarbete
  • Förmånspaket via Benify
Mer info
Kontaktperson Johannes Edh
Email Mejla Johannes Edh
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget ca 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted, tillsammans med SvD, Aftonbladet, Blocket, Lendo, Prisjakt med flera.