Säljande bolånehandläggare sökes till MittBolån

Säljande bolånehandläggare sökes till MittBolån

MittBolån är sedan 2016 en del av Compricer - Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Vi fortsätter expandera och söker nu ytterligare en bolånehandläggare för att stärka upp vårt säljteam. Vi är ett ungt bolag inom Schibsted fintech och den vi söker vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Har du ett intresse för bolånemarknaden och vill vara med att hjälpa Sveriges befolkning till bättre privatekonomi - då kan du vara den vi söker!

Som bolånehandläggare hos oss fungerar du som ansiktet utåt gentemot våra kunder. Du har daglig kontakt med såväl bankpartners som slutkonsumenter. Din uppgift är att hjälpa våra kunder med frågor gällande bolån och se till att dem får det absolut bästa bolånet utifrån sina individuella förutsättningar. Vårt mål är att göra bolåneprocessen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder och där har du en central roll!

Detta erbjuder vi dig:

Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande produktkännedom och förståelse för bolånemarknaden, allt för att du ska känna dig trygg och snabbt komma in i rollen. Vidare erbjuder vi dig:
  • Möjlighet till vidareutbildning, såväl inom MittBolån som hos Schibsted
  • Marknadsmässig lön och förmånliga villkor så som pensionslösningar och friskvårsbidrag
  • En plats i ett engagerat och positivt team. Vi tror på att vi bättre når våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans.
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi är en del av Schibsted koncernen tillsammans andra bolag, så som Blocket, Aftonbladet och Lendo. Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern.

Personen vi söker har erfarenhet av lånebranschen. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Har du dessutom bolånelicensiering ser vi det som starkt meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som:
  • Är positiv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer
  • Har en social och serviceinriktad personlighet
  • Är noggrann, pålitligt och prestigelös
  • Har en stark kommunikativ förmåga på svenska
  • Har ett intresse för privatekonomi
På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Joakim Silén
Telefon 070 216 0268
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.