Privatlåneförmedlare sökes till Sveriges största jämförelsetjänst

Privatlåneförmedlare sökes till Sveriges största jämförelsetjänst

Är du riktigt vass på försäljning, men samtidigt mån om att hjälpa dina kunder till något bättre? Siktar du högt när det gäller försäljningsresultat, men vill kunna sova gott om natten? Är du dessutom nyfiken på finansbranschen? Då är rollen som privatlåneförmedlare hos oss på Compricer perfekt för dig!

Som privatlåneförmedlare arbetar du självständigt med att bearbeta våra kunder. Du sköter processen från start till slut - vilket innebär att du gör alltifrån att sälja in vår tjänst till att hjälpa våra kunder att jämföra sin privatlånesituation via Compricers banksamarbeten (hela 25 stycken!). Det är även din uppgift att ge våra kunder professionell rådgivning och hjälpa dem att hitta det bästa lånealternativet utifrån sina individuella förutsättningar - så att dem sparar så mycket pengar som möjligt!

Varför Compricer?

Det finns många anledningar till att komma och jobba med oss!

Vi erbjuder dig en meriterande och individuellt anpassad introduktionsutbildning, som ger dig en grundläggande produktkännedom och förståelse för vårt arbetssätt. Våra teamchefer finns alltid till hands för att ge coachning och se till att du snabbt kommer in i rollen. Vidare erbjuder vi dig:
  • En förmånlig provisionsmodell - där goda prestationer lönar sig
  • En chans att arbeta med en otroligt tacksam produkt, där du faktiskt hjälper våra kunder till bättre privatekonomi
  • En plats i ett härligt och positivt gäng. Vi tror på att vi presterar bättre om vi samtidigt har roligt tillsammans. Hos Compricer finner många vänner för livet!
  • Friskvårdsbidrag om 4000kr/år
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi sitter tillsammans med andra bolag inom Schibsted-koncernen (Blocket, Aftonbladet, Lendo - för att nämna några). Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern.

Är du den vi söker?

Personen vi söker har erfarenhet av telefonförsäljning och vill nu fortsätta utvecklas som säljare inom finansbranschen. Har du arbetat med just privatlån sedan tidigare ser vi det som mycket meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som:
  • Har en serviceinriktad personlighet och enkelt skapar goda relationer med våra kunder
  • Vill fortsätta utvecklas som säljare och därmed gärna tar emot feedback från såväl chefer som kollegor - hos oss lär vi oss av varandra
  • Är ihärdig och målmedveten. Du kämpar hårt för att nå dina mål och blir givetvis belönad därefter
  • Har en stark kommunikativ förmåga på svenska
Kom och jobba med oss!

Känns Compricer och rollen som privatlåneförmedlare rätt för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Gustaf Claesson
Telefon 073 504 27 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.