Försäkringssäljare till Compricer

Försäkringssäljare till Compricer

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Compricer är en del av Schibsted Growth, där Schibsted har samlat flera tillväxtbolag, både nystartade och mera etablerade, som man ser har en stor potential, ambitiösa idéer och skalbara affärsmodeller.

Compricer växer och antalet kunder som behöver vår hjälp ökar. Vi hjälper varje dag tusentals kunder och söker nu dig som vill hjälpa oss att bli ännu starkare!

Kort om rollen

Vi erbjuder en roll som försäkringsförmedlare där du genom att ge professionella råd hjälper kunder att utifrån deras behov finna bättre privatekonomiska lösningar än vad de har idag.
  • Du bearbetar varma kunder som själva visat intresse för våra tjänster
  • Du genomför behovsanalyser och tar fram olika försäkringslösningar
  • Du trivs med att hjälpa människor med deras privatekonomi
  • Du drivs av att göra affärer och påverka dina egna resultat
  • Du trivs både med att arbeta själv och att lyckas tillsammans med andra
Anställningen inleds med en utbildning, där du får alla verktyg du behöver för att känna dig trygg i din roll som försäkringsrådgivare. Vi erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell. Därtill friskvårdsbidrag om 4000 kr/år. Vi arbetar måndag-fredag, kontorstider.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du är är engagerad, driven och ambitiös. Du gillar att göra affärer och drivs av att hjälpa människor. Du är driven och vill utvecklas som säljare och gillar nya utmaningar.

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning eller service sedan tidigare och nu vill fortsätta utvecklas inom försäkringsbranschen. Erfarenhet från försäkring är därför meriterande. Det vi värderar högst är dock dina personliga egenskaper. Vi söker dig som:
  • Gillar och drivs av att göra affärer!
  • Van att arbeta med dator och telefon som redskap
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • Erfarenhet från bank och försäkring är meriterande
  • Trivs både med att prestera individuellt och lyckas tillsammans med andra
Som en del av denna process kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.