Försäkringsförmedlare på Compricer

Försäkringsförmedlare på Compricer

Vi ska växa och behöver fler skickliga säljare till Compricers försäkringsavdelning.

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundratusen kunder till ett bättre val. Compricer är en del av Schibsted som äger flera stora och kända företag som bland annat, Blocket, Aftonbladet, Lendo, SvD med flera.

Kort om rollen

Vi erbjuder en möjlighet för dig som säljare att få bearbeta kunder som själva har visat intresse för att se över sitt försäkringsbehov. Ett arbete där du jobbar med varma kunder i syfte att se över deras försäkringsbehov. Du jobbar med fast + rörlig lön och du har goda förutsättningar att påverka själv. Du får chansen att utvecklas som säljare samtidigt som du får en fot in i försäkringsbranschen, vilket är en bra språngbräda för framtiden.
  • Du genomför behovsanalyser och tar fram olika försäkringslösningar
  • Du trivs med att hjälpa människor till ett bättre avtal
  • Du drivs av att göra affärer och påverka din egen lön
Anställningen inleds med en utbildning, där du får alla verktyg du behöver för att känna dig trygg i din roll som försäkringförmedlare. Vi erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell samt bonusar. Därtill friskvårdsbidrag om 4000 kr/år. Vi arbetar måndag-fredag, kontorstider.

Compricer är ett företag med en glad och energifylld kultur, aktiviteter, tävlingar och gemensamma AW:s. Vi älskar att hitta på saker tillsammans för att skapa bra relationer och bygga sammanhållning inom gruppen.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen tror vi att du är är engagerad, driven och ambitiös. Du gillar att göra affärer och drivs av att ett högt arbetstempo. Du är orädd och vill utvecklas som säljare och drivs av resultat.

Erfarenhet av försäljning och/eller försäkringsbranschen sedan tidigare är meriterande, dock inget krav. Ta en möjlighet att utvecklas inom försäkringsbranschen och som säljare. Det vi värderar högt är dina personliga egenskaper. Vi söker dig som:
  • Gillar och drivs av att göra affärer!
  • Är utåtriktad och orädd!
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
  • Trivs med eget ansvar och motiveras av att tillhöra ett team
Som en del av denna process kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 100 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.