Compricer söker en Product Designer

Compricer söker en Product Designer

Var med och hjälp Sveriges hushåll bli lite rikare!

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Fintech har aldrig varit hetare och hela branschen genomgår just nu en spännande och kul förändring, där vi ska möta ett helt nytt användarbehov. Compricer är i startgroparna av en transformation av befintlig produkt och rustar inför framtida utmaningar.

Som Product Designer på Compricer kommer du att få arbeta i ett litet, sammansvetsat produktteam på 5 personer, med att förflytta och förbättra användarupplevelsen på Compricer. Tillsammans med andra nyckelpersoner inom företaget är du med och skruvar på en redan högpresterande produkt, med mycket trafik, i syfte att förenkla för våra besökare och underlätta deras privatekonomiska beslut.

Så, vad blir din utmaning?

Din utmaning blir att kontinuerligt lyfta användarupplevelsen, både rent visuellt och strukturellt. Du förbättrar och förenklar vår produkt utifrån data och användartester, samtidigt som du ser till att vi bibehåller och ökar vår konvertering. Det är viktigt att du vågar ta beslut och genomföra förändringar som tar produkten i en ny riktning.

Vem söker vi?
 • Du har designat digitalt i ett par år, gärna responsiva plattformar och har en passion för att ständigt förbättra och förenkla
 • Du jobbar tight med produkt och marknad för att ta datadrivna beslut och bygga hypoteser att användartesta
 • Du är öppen och prestigelös och ser dig själv som en lagspelare
 • Du jobbar gärna tight med webbutvecklare, har förståelse för vad som är tekniskt möjligt samt känner dig bekväm med att vara utvecklarnas go-to-person i alla designrelaterade frågor
 • Du är självgående, noggrann och tar beslut som du lätt kan underbygga och förklara för resten av teamet
 • Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift, alternativt att du är duktig på engelska och sugen på att lära dig svenska
 • Meriterande om du har erfarenhet från interaktionsdesign/UX-design
Du har även goda kunskaper inom:
 • Sketch
 • Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop)
 • Guidelines och trender för webb (responsiv design)
 • Att ta fram prototyper (t.ex. Invision, Balsamiq etc.)
 • Jobba datadrivet med användaren i fokus (hypotesdriven design, användartester, analys)
Ansökan

Låter detta spännande? Tjänsten är på heltid och urvalet sker löpande.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta vår produktchef johann@compricer.se

Som en del av den här processen kommer vi att göra bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.