Compricer söker Försäkringsförmedlare!

Compricer söker Försäkringsförmedlare!

Är du en stjärna på försäljning, men trött på att pracka på kunder produkter de egentligen inte behöver? Olika typer av försäkringar behöver vi alla och som försäkringsförmedlare hos oss hjälper du våra kunder att spara pengar genom att guida dem till rätt försäkringslösning samtidigt som du själv utvecklas i din roll som säljare.

Som försäkringsförmedlare hos Compricer tar du kontakt med privatpersoner som visat ett intresse för vår produkt via Compricer.se. Din uppgift är att hjälpa dem att välja rätt avtal utifrån sina individuella behov. Vi ser till att våra kunder får rätt försäkring, till rätt pris!

Varför Compricer?

Anledningarna att jobba hos oss är många!

Vi erbjuder dig en meriterande utbildning till försäkringsförmedlare (perfekt om du vill göra karriär inom försäkringsbranschen!) samt coachning från våra erfarna teamchefer - allt för att du snabbt ska komma in i rollen och känna dig trygg. Vidare erbjuder vi dig:
  • En förmånlig provisionsmodell - där goda prestationer lönar sig!
  • En arbetsplats som präglas av gemenskap och glädje - vi tror att vi bäst når upp till våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans. Här kan du hitta vänner för livet!
  • Friskvårdsbidrag om 4000kr - varför inte utnyttja detta för att gå och träna på lunchen?
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi sitter tillsammans med andra bolag inom Schibsted-koncernen (Blocket, Aftonbladet, Lendo - för att nämna några). Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern.

Vi söker dig som:

Trivs med att ha kundkontakt och har en vilja att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi tror att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare och nu vill ta nästa steg in i försäkringsbranschen. Dina personliga egenskaper är dock vad vi värderar högst och vi ser att du:
  • Motiveras av att jobba mot uppsatta mål
  • Har stor social kompetens och en stark kommunikativ förmåga på svenska
  • Har en vilja att fortsätta utvecklas och därmed gärna tar emot feedback från såväl chefer som kollegor
  • Vill kunna påverka din lön genom goda prestationer
VARMT välkommen med din ansökan!

Låter det här som din nästa utmaning? Skicka då in din ansökan idag! Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 076 006 16 99
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.