CTO till Compricer

CTO till Compricer

Om Compricer

Compricer är Sveriges främsta jämförelsetjänst för privatekonomi. Varje år hjälper vi flera hundratusen svenskar fatta bättre val i deras privatekonomi. Compricer startade 2005 och ingår idag i Schibsted Media Group med systerbolag som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD. Compricer har 120 anställda som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.


Compricer söker nu en affärsorienterad CTO, en driven, teknikintresserad och coachande ledare som älskar att leverera - en nyckelspelare i bolagets fortsatta utveckling.

Om rollen

Compricer står inför en förändring där deras affär och teknik ska lyftas vidare. I rollen som CTO kommer du att vara med och bygga ett innovativt och framgångsrikt tjänsteföretag inom fintech-sektorn. I ditt ansvar ingår att driva och stärka utvecklingsteamet, som idag sitter i Stockholm, Norrköping och Gdansk. Du ansvarar för att personalen i ditt team utvecklas, är motiverade och levererar grymma resultat.

Du har även ansvaret för Compricers tekniska plattform och utvecklingsarbetet. Du ser till att det finns en robust struktur så att teamet tekniskt kan utveckla produkterna och funktionerna så att de möter användarnas och bolagets behov.

Som CTO hos Compricer får du vara en del i en ung och rolig företagskultur med tydlig entreprenörsanda och smarta kollegor på en dynamisk och utvecklande arbetsplats. Du rapporterar till Compricers VD och ingår i ledningsgruppen.

Om dig

Vi söker dig som är en teknisk ledare och som kan agera kvalificerat bollplank till utvecklare samt deltar i problemlösningen. Du arbetar gärna operativt men kan även föra strategiska diskussioner kring produktutvecklingen.

Vi tror att du har:
  • flera års erfarenhet av att leda tekniken eller personer i agila utvecklingsteam.
  • erfarenhet av att skapa, leda och driva processer, arbetssätt och agil metodik.
  • erfarenhet av teambyggande, personal, rekrytering och coacha individen.
  • stor förståelse för affärsverksamhetens krav, balansen mellan IT och affär, och samarbetar lika bra med produktorganisationen som med IT.
  • erfarenhet av systemutveckling och arbetat med plattformar som är anpassade för att fungera på flera marknader.
  • erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och att du kommunicerar flytande på engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du agil och självgående i ditt arbete. Du är social och framåt med en naturlig förmåga att leda och entusiasmera andra, såväl extroverta som introverta personligheter. Du tycker att det är kul att gå till jobbet och har antagligen teknik som ett av dina största intressen. Vidare är du initiativrik och duktig på att samarbeta. Du är snabblärd, trivs i ett högt tempo och ett arbetsklimat som speglas av teamkänsla och leveransfokus.

Ansökan

Låter detta spännande? Tjänsten är på heltid och urvalet sker löpande. I denna rekryteringen samarbetar vi med Safemind, har du frågor så kontakta ansvarig rekryteringskonsult, stina.gardman@safemind.se.

Som en del av den här processen kommer vi att göra bakgrundskontroll på slutkandidat.

En del av Schibsted - Empowering you

Genom Schibstedt får du tillgång till en större familj. Compricer ingår i affärsområdet Schibstedt Growth och inom det och hela Schibstedtkoncernen finns det möjlighet att ingå i olika forum för kompetensdelning och samarbeten.

Vi bryr oss om dig och fokuserar både på din personliga och professionella utveckling. Därför har vi skapat Schibsted Life, vårt friskvårdsinitiativ! Målet är att skapa en god arbetsmiljö där du kan växa både som professionell och privatperson, känna dig engagerad i ditt arbete och tycka om att gå till jobbet varje dag.

Vi vill också ge dig möjlighet att vässa dina kunskaper och vidga dina vyer, varför vi erbjuder vidareutbildning och utveckling inom ramen för Schibsted Learning & Development (Learning Lab).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.