Bolånehandläggare sökes till MittBolån!

Bolånehandläggare sökes till MittBolån!

Vill du hjälpa fler omförhandla sitt bolån eller kanske skaffa lån till den första bostaden? Då skall du läsa vidare! MittBolån är sedan 2016 en del av Compricer - Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi - och vi söker nu ytterligare en bolånespecialist för att stärka upp vårt säljteam. Har du ett intresse för bolånemarknaden och vill vara med att hjälpa Sveriges befolkning till bättre privatekonomi - då kan du vara den vi söker!

Som bolånehandläggare hos oss fungerar du som ansiktet utåt gentemot våra kunder. Du har daglig kontakt med såväl bankpartners som slutkonsumenter. Din uppgift är att hjälpa våra kunder med frågor gällande bolån och se till att dem får det absolut bästa bolånet utifrån sina individuella förutsättningar. Vårt mål är att göra bolåneprocessen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder och där har du en central roll!

Detta erbjuder vi dig:

Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig produktkännedom och gedigna säljkunskaper, allt för att du ska känna dig trygg och snabbt komma in i rollen. Vidare erbjuder vi dig:
 • Ett arbete i ett öppet och positivt klimat som främjar både individuell och teamets prestation.
 • Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön och provision.
 • Förmånliga villkor så som pensionslösningar och friskvårdsbidrag
 • En plats i ett engagerat och positivt team. Vi tror på att vi bättre når våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans!
 • Möjlighet till vidareutbildning, såväl inom MittBolån som hos Schibsted
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi är en del av Schibsted koncernen tillsammans andra bolag, så som Blocket, Aftonbladet, SvD och Lendo. Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern.

Vi söker dig med erfarenhet av bolånebranschen. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Har du bolånelicensiering eller jobbar med bolån idag ser vi det som starkt meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som:
 • Är positiv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer
 • Har en social och serviceinriktad personlighet
 • Är noggrann, pålitligt och prestigelös
 • Har en naturlig fallenhet för siffror
 • Har en stark kommunikativ förmåga på svenska
 • Har ett intresse för privatekonomi
På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Joakim Silén
Telefon 070 216 0268
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.