Bolånehandläggare sökes till Compricer Bolån

Bolånehandläggare sökes till Compricer Bolån

Just nu finns det en fantastisk möjlighet att bli en del av ett gäng bolånespecialister som är med och förändrar en hel bransch. Låter det lockande? Då skall du läsa vidare! Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi - och vi söker nu ytterligare en bolånespecialist för att stärka upp vårt team på Compricer Bolån. Har du ett intresse för bolånemarknaden och vill vara med att hjälpa Sveriges befolkning till bättre lånevillkor - då kan du vara den vi söker!

Som bolånehandläggare hos oss är du specialisten som ger våra kunder service i världsklass och hjälper dem till en bättre privatekonomi. Du har daglig kontakt med våra kreditgivare, partners och slutkonsumenter. Din uppgift är att hjälpa våra kunder med frågor gällande bolån och se till att dem får det absolut bästa bolånet utifrån sina individuella förutsättningar. Vårt mål är att göra bolåneprocessen så smidig och enkel som möjligt för våra kunder och där har du en central roll!

Detta erbjuder vi dig:

Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig produktkännedom och gedigna säljkunskaper, allt för att du ska känna dig trygg och snabbt komma in i rollen. Vidare erbjuder vi dig:
  • Ett arbete i ett öppet och positivt klimat som främjar både individuell och teamets prestation.
  • Personlig utveckling och en konkurrenskraftig fast lön.
  • Förmånliga villkor så som pensionslösningar och friskvårdsbidrag på 4.000kr
  • Möjlighet att träna på arbetstid och en bra balans mellan jobb och privatlivet.
  • En plats i ett engagerat och positivt team. Vi tror på att vi bättre når våra mål om vi samtidigt har roligt tillsammans!
  • Möjlighet till vidareutbildning, såväl inom Compricer Bolån som hos Schibsted
Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och vi är en del av Schibsted-koncernen tillsammans med andra grymma bolag, så som Blocket, Aftonbladet, SvD och Lendo. Om framtida utvecklingsmöjligheter är viktigt för dig är detta ett ypperligt tillfälle att komma in i nordens största mediekoncern. Under Coronapandemin följer vi FHM's råd och har jobbat hemifrån sedan mars 2020.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av bolånebranschen och som har Swedsec-licensiering eller motsvarande kunskaper. Kanske har du jobbat som mäklare ett par år och är nu beredd på nästa steg? Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och söker dig som:

Är noggrann, pålitlig och prestigelös

Är initiativtagande, självgående och har hög integritet

Har en naturlig fallenhet för siffror

Har ett intresse för privatekonomi

Är positiv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer

Har en social och serviceinriktad personlighet

Har en stark kommunikativ förmåga på svenska

På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Joakim Silén
Telefon 070-216 0268
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.