Är du vår nästa Gruppchef?

Är du vår nästa Gruppchef?

Hej!

Gustaf Claesson heter jag och är Affärsområdeschef för Compricers privatlåneverksamhet.

Min resa på Compricer började år 2012 som låneförmedlare och jag har sedan dess blivit en del av inventariet. Jag har varit med på en fantastisk resa där jag sett Compricer växa och växa lite till. Efter knappa året startade jag upp Compricers andra team av låneförmedlare och är nu som sagt ansvarig för affärsområdet. Jag har haft otroligt roligt på vägen, och utvecklats lika mycket.

Vi på privatlån är, vad jag kallar för en familj. Vi arbetar hårt för att nå våra individuella mål såväl som teammål och vi har kul längs vägen.

Nu ska familjen växa ytterligare, både med handläggare men även med en gruppchef.

Vad kommer rollen innebära?

I rollen som gruppchef arbetar du tätt tillsammans med mig som försäljningschef och driver affärsområdet mot fortsatt framgång. Du kommer ha personalansvar över cirka tio säljare och det är din uppgift att se till att de har alla verktyg de behöver för att uppnå sina mål och nå sin fulla potential. Vidare innebär rollen bland annat att:
  • Kvalitetssäkra allt som rör kundrelation
  • Genomföra samlyssning och andra utvecklingshöjande aktiviteter för våra säljare
  • Hantera nödvändig administration och rapporter enligt uppsatta deadlines
  • Individuella möten med våra säljare för att följa upp uppsatta mål
  • Se till att skapa en god känsla i teamet
Vill du veta mer om vad rollen innebär är det självklart bara att höra av dig till mig!

Är du min blivande kollega?

För att lyckas i rollen tror vi att du jobbat med försäljning i några år. Självklart är det en fördel om du arbetat med just privatlån tidigare. Erfarenhet av ledarskap är även det något vi ser som meriterande. Viktigast för oss är dock dina personliga egenskaper.

Vi önskar att du är en prestigelös person som har lätt för att kavla upp ärmarna. Vi tror att du är en motivatör som har lätt för att få med dig folk och älskar att dels jobba utifrån högt uppsatta mål, men även leda ett team utifrån dessa mål. Du har ett stort hjärta och är professionell ut i fingerspetsarna. Du brinner för att utveckla båda dig själv och andra.

Känner du igen dig i detta?

Kom och jobba med oss!

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tilltänkt start är i september. På slutkandidater i processen genomförs en bakgrundskontroll.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compricer grundades år 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi. Vi tyckte helt enkelt att det fanns för få bra jämförelsetjänster som kunde hjälpa dig med försäkringar, elavtal, banktjänster och bredbandsleverantörer. Idag är vi Sveriges största jämförelsetjänst och hjälper varje månad tusentals svenskar till bättre privatekonomi. Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna. Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Vi är i dagsläget cirka 130 anställda hos Compricer och sitter tillsammans i ljusa och moderna lokaler belägna i centrala Stockholm. Sedan hösten 2013 är Compricer en del av Schibsted Media Group med systerbolag så som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.