Dina arbetsuppgifter

I rollen som privatlåneförmedlare jobbar du med hela försäljningsprocessen!

Detta innebär bland annat att:
  • Du identifierar nya kunder att kontakta
  • Kontaktar kunder för att informera dem om Compricers privatlånetjänster
  • Du erbjuder professionell rådgivning och hjälper respektive kund att förändra sina privatlån för att förbättra privatekonomin
Du hittar kunder att kontakta via kundregister och interna system medan kundkontakten görs via telefon. Compricer har samarbeten med 25 banker vilket gör att du enkelt kommer kunna föreslå det absolut bästa erbjudandet på marknaden.

Din profil

Vi söker dig med tidigare säljerfarenhet som är målmedveten och sporras av att nå nya höjder månad efter månad. Du är en duktig kommunikatör och sätter alltid kundens bästa först, då servicefokus är viktigt i denna roll. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av privatlån eller kunskap från finansbranschen sedan innan. Du trivs i nära samarbeten med såväl teamledare och chefer som med dina kollegor, du är en teamplayer som även trivs med att arbeta självständigt mot dina personliga mål.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindström
Telefon 0707869230
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Innesäljare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på en av Sveriges största jämförelsesajter för privatekonomi? Vill du hjälpa privatpersoner med sin ekonomi? Är du intresserad av att arbeta mitt i city? Är gemenskap och möjligheten att skaffa vänner på jobbet viktigt för dig? Drivs du av att tävla? I så fall är Compricer arbetsplatsen för dig!

Compricer ägs av Schibsted, har funnits sedan år 2005 och arbetar med att hjälpa privatkunder att hitta bättre avtal för sin privatekonomi. Compricer hjälper cirka 2500 kunder dagligen!

Studentwork bistår Compricer i rekryteringsprocessen men anställningen är med Compricer med inledande sex månaders provanställning.