Vill du arbeta med kvalitetsprodukter i ett framgångsrikt familjeägt bolag som i år firar 100 års jubileum?

Hedengren Security är en ledande leverantör av säkerhetsteknik med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De är inne i en expansiv fas och vill nu förstärka den svenska organisationen med ytterligare kollegor inom Försäljning.

Som säljare kommer du in i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Kulturen i bolaget kännetecknas av trygghet, frihet och självständighet. Samtidigt är sammanhållningen tight kollegialt där man firar och uppmärksammar varandras framgångar.

Din roll
Tillsammans med befintligt säljteam i Stockholm kommer du att driva affären framåt. Du har goda erfarenheter inom försäljning B2B och en förståelse av teknik. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer. Som stöd i affärerna har du bl.a. tekniskt säljstöd.

Du kommer att få ansvar för hela säljprocessen och arbeta med alla intressenter i värdekedjan, ett mycket stimulerande och roligt säljarbete!

Du rapporterar till Region Manager Skandinavien.

Vi söker
Som person ser vi att du har ett öppet socialt sinne och en förmåga att bemöta olika yrkeskategorier samt ett utpräglat affärstänk och en vilja att göra affärer. Du gillar att ta initiativ i nya relationer samt att underhålla ditt och bolagets upparbetade kontaktnät.

Dina kunder kommer att vara både konsulter, elgrossister, elinstallatörer och slutkunder och därför är det viktigt att du förstår hela näringskedjan i branschen så att du bearbetar rätt personer vid rätt tillfällen. För att ha denna förståelse tror vi att du har en bakgrund inom el-tele/bygg eller erfarenhet från en liknande bransch.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Hedengren Security med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Jansson 073-461 36 03 eller researchkonsult Annika Norberg 070-486 65 93.
Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedengren Security är ett finländskt familjeföretag som grundades 1918. Hedengren är en stark aktör i branschen med erkänt bra produkter av hög kvalitet. Hedengren har genom 100 års historia och 12 år i Sverige byggt upp goda relationer med trogna kunder och partners med starka referenskunder.

Koncernen importerar och exporterar tekniska produkter som levererar enskilda systemlösningar samt integrerade helheter för de flesta säkerhetssystem inom kameraövervaknings-, inbrottslarm-, passerkontroll-, personsäkerhets-, kommunikations-, brandlarm- och nödljussystem. Deras heltäckande integrerade system har under årtionden löst säkerhetstekniska behov inom offentlig förvaltning, finanssektorn, handeln och industrin.